Onneksi tämä hulina rauhoittui muutamaksi päiväksi. Hyvällä tuurilla ehdin vielä tänään raahata vintille hyvän kasan tavaraa, pestä pyykkiä ja tiskata. Huonot pehmosaappaat muistin onneksi palauttaa jo aamummalla kauppareissun yhteydessä. Loppuviikosta alkaa taas paikasta toiseen juokseminen, joten näistä ns. vapaapäivistä on otettava kaikki irti. Viikonloppuna pääse aloittamaan urani majoittajana, joten pitäisi ehkä suorittaa kunnon jynssäysoperaatiokin, kun nuo tavarat löytävät paikkansa.

Vietin muuten ansaitun lounastauon tänään Elle-lehden uusimmasta numerosta löydetyllä ohjeella valmistetulla munakkaalla herkutellessa. Että oli hyvää, pitänee kirjoittaa tämän valkohomejuustolla höystetyn pinaatti-yrttimunakkaan ohje jonnekin muistiin!:)

Pitkästä aikaa olisi myös asukuvia luvassa. Lontoon matkatavaroita ja tulevan viikonlopun kirppisvaatteita sekä -asusteita oli kylläkin lipaston edessä sellainen vuori, että hyvä, kun ylipäätään onnistuin raivaamaan ne muualle säilöön. Ja nyt puhutaan siis tuosta mustasta lipastosta eikä valkoisesta kirjakaapista, jonka edessä on edelleen revitty jätesäkki täynnä roinaa. Kyllä se siitä, ehkä sitten kesäksi.

Päivän asunani toimi kauluspaidan ja farkkujenmuodostama univormu, jota asiallistin vielä nahkavyöllä ja siihen sopivalla kellolla. Jalkaani sujautin ne ainoat korot, joilla täällä pysyy pystyssä. Ärsyttävä palata Suomeen, kun Lontoossa sai jo käyttää ballerinoja ja korkkareita. Olen niin kevät- ja syysihminen, että talvet ja kesät menevät asennevammaa selitellessä. Kun ei maistu niin ei maistu.

farkut – H&M (saatu)

paita – Impuls (saatu)

vyö – 2nd hand

kello – Daniel Wellington (saatu)

kengät – Aldo

Pakko pistää ketutus kiertämään, joten tähän loppuun vielä ehkäpä rasittavin tv-mainos ikinä. Rakastan Taffelin sipsejä, mutta tämä mainos aiheuttaa niin vahvan vastareaktion, että taidan vaihtaa merkkiä. Kuka ihme on keksinyt kuvata näin karmivan mainoksen? Ei vaan toimi. Hymyilytti vähän, kun kaverini toiselta puolelta Suomea kertoi, että oli heti mainoksen nähtyään tiennyt minun vihastuvan siihen. Pahoittelut teille silti ärsyyntymisestä. Toinen maanantai tällä viikolla, nähkääs.