Jos joku tippui jo kärryiltä, kerron hieman tuosta Lontoosta enemmän. Syy pidennettyyn viikonloppuun siellä ei ollut vain lomailu, vaan Björn Borg lennätti minut ja muutaman muun bloggaajan Suomesta nautiskelemaan heidän uudesta mallistostaan upeiden juhlien muodossa. Matkaseuranani oli supervalokuvaaja-Nata, ihanan aurinkoinen Janni, loppuviikonlopun majoittajani Jenni sekä ihana Mrs. V, jota en Jannin lisäksi ollutkaan aiemmin kasvokkain tavannut.

Koetin kyllä vältellä noita ärsyttävän ihania adjektiiveja bloggaajien yhteydessä, mutta kun asia nyt vaan on niin, että suurin osa bloggaajista on keskenään samalla aaltopituudella ja tuntuvat heti ystäviltä vuosien takaa. Silloin ei kivoja adjektiiveja voi säästellä.:)

Tapahtumapaikalle kuljimme sinisen “narkkaritunnelin” läpi lapsuuden laivareissuilta tutu kiilutikkurannekkeet pääsylippuinamme. Siinä vaiheessa jännitti aika hurjasti, mitä sisältä löytyisi! Sieltä paljastui lumisia kuusia, saunanlauteita ja kuumia porealtaita täynnä kauniita ja komeita malleja alusvaatteisillaan. Skandinaavien talvitunnelma toimi hirveän hyvin taustana piemeässä hohtavien alusvaatteiden esittelylle, vaikka se saattaa kuulostaa hieman oudolta.

Tapahtumassa tarjoiltiin herkullisia juomia ja hyvää ruokaa. Herkkuja oli tarjolla hieman toisessakin muodossa, sillä puolialastomiin ihmisiin tottuminen vei hetken aikaa. Et koskaan tiennyt, millainen komistus ohitsesi kulkee, kun käännät pääsi. Jossakin vaiheessa pääsi jopa vähän harmittamaan, että jätin ne bikinit pakkaamatta mukaan, vaikka sitä niin kovin suunnittelin.;)

Mrs. V joutui valitettavasti lähtemään hieman aiemmin, mutta me muut jatkoimme vielä juhlimista. Illan ohjelma huipentui luonnollisesti muotinäytöksiin. Spraypohjaista, ulkona esitettyä 4D-show’ta ette ainakaan nyt pääse ihailemaan muuta kuin yhden kuvan verran, mutta tässä olisi parhaita paloja videomuodossa sitä edeltäneestä normaalista muotinäytöksestä. Tämä pidettiin siis tapahtumapaikalla sisällä.

Loppuilta kuluikin sitten ihanassa lampaantaljoin pehmustetussa majassa punaviinipullon kanssa. No ei sentään, mutta pitkä tovi siellä saatiin kulumaan valokuvailun lomassa. Kiitokset vielä tytöille seurasta ja Björn Borgin porukalle unohtumattomasta matkasta! Niin ja tietysti tuolle alla olevan kuvan punapäiselle miehelle huvittavimmasta valokuvasta hetkeen. Aamulla hieman nauratti, kun selasi kameraa. Luulin ensin, että Jannin ja Jennin välissä oli Nata, mutta ehei!:D

(video Björn Borgin, kuvat omia, lainailtu tytöiltä ja Björn Borgin)