Kun ulkona on pakkasta niin, että poskia pistelee, olisi ihana jäädä sisälle löhöämään. Velvollisuudet kuitenkin kutsuvat ja ulos on mentävä. Sain vihdoin hankittua itselleni mokkaiset pehmotalvikengät, joilla aioin selvitä kylmästä ja estää varpaideni syväjäätymisen. Kuten erään firman hieman laajennettu slogan kuuluu: “Maailman ja ihmisen väliin tarvitaan jotain pehmeää. Ja lämmintä!” Mutta kuinkas sitten kävikään.

Siinäpä ne nyt ovat. Lähi-Siwasta noudetut, kahvinruskeat pehmosaappaani. Tilasin ne ankaran vertailun ja pohtimisen tuloksena eräänä perjantai-iltana ja saapumisilmoitus kilahti puhelimeeni jo tiistaina. Saappaita myy Stiletto.fi kolmessa eri värissä, nämä ovat ne tummemmat ruskeat. Saappaiden merkki on HI-POT ja kunnia tästä kenkälöydöstä kuuluu täysin lukijalleni lukijoilleni, jotka vinkkasi näistä tähän postaukseen. Luulisi siis kaiken olevan nyt hyvin.

Harmi vaan, että kengät ovat niin outoa mallia, että joudun palauttamaan ne. Pohja on ihan sopivaa kokoa, mutta kengät ovat nilkasta(!) niin kireät, etten saa toista kenkää jalkaan ollenkaan. Isompi kokokaan ei auta, koska silloin kengät hölskyisivät. Ärsyttää, kun pitää lähteä etsimään toista merkkiä, joka ei olisi mielettömän kallis. Ehkä on hyvä luopua pehmosaapasunelmista, koska Kela muisti sen verran mukavalla kirjeellä, että shoppailuun ei ole edes varaa.:/