Lisäsin blogiini juuri uuden kategorian. Sen ensimmäinen postaus käsittelee kokemuksiani Doven Nourishing Oil Care -tehohoitoaineesta. Olen nyt testaillut tätä jonkun aikaa ja kokemukseni ovat suurilta osin positiivisia. Näin talvella hiukseni leijuvat sähköisinä, mutta tehohoidon jälkeen ne ovat sen verran paremmin kosteutetut, etteivät ne juurikaan sähköisty. Pidän myös tuotteen miedosta tuoksusta ja tuubin ulkonäöstä. Myös hinta-laatu -suhde on kohdallaan. Ainut miinus tulee tuosta korkista, joka on joskus hankala avata suihkussa.

Mitäkö tämä uusi Buzzador-kategoria sitten oikein käsittelee? Lyhyesti kerrottuna sinne ilmestyy välillä postauksia koskien pientä harrastustani eli “buzzausta”. Homman nimi on se, että vastaanotan välillä tuotteita (mm. pitsoja, hammastahnaa, hiustuotteita) ja arvioin niitä. Siis aivan kuten tuossa postauksen alussa. Jaan myös tutuilleni samoja tuotteita ja kerään heidän arvionsa yhteen omieni kanssa. Lopuksi raportoin ihmisten mielipiteitä tuotteista Buzzador-palveluun.

Hommani on siis levittää sanaa jostakin uudesta tuotteesta saamieni tietopakettien ja näytteiden avulla ja kerätä sitten kokemuksia tuotteista. Buzzata voi bloginkin avulla, mutta pääasiallisesti homma tapahtuu ihan livenä kavereilla ja muille tutuille. Tämä kaikki on minulle täysin ilmaista enkä saa hommasta palkkaa, vaan pienenä kiitoksena hommasta toimivat testattavat tuotteet.

Että sellaista kivaa tällä kertaa! Jos kiinnostuit vähääkään sivutyöstä buzzadorina, voit lukea aiheesta lisää täältä tai liittyä suoraan joukkoon täällä. Ja jos haluat olla vielä oikein ihana, ei haittaisi yhtään, jos kirjoittaisit suosittelijaksi minun nimimerkkini, joka on (yllättäen) MouMou. Noissa linkeissä on kyllä tunnistin, jotta Buzzadorilla voidaan seurata, moniko toiminnasta kiinnostuu, mutta suosittelija ilmoitetaan vielä erikseen.

Pyöriikö lukijoideni joukossa muuten vielä buzzadoreja? Joskus aiemminhan värväilin ihmisiä oikein urakalla jäseniksi, mutta siitä tuntuu olevan jo pieni ikuisuus.:)