Viikon paras monitoimituote on uusin suosikkilämpösuojani. Kuten jo jasmiinirakkauspostauksessa vihjailinkin, olen löytänyt täydellisen hiustuotteen. Kyseessä on Label.m Blow Out Spray, jonka sain Cime Beauty Housen avajaisista. Pyörittelin purkkia pitkään tietämättä, mihin sitä käyttää, mutta lopulta tartuin härkää sarvista ja selvitin, mihin tästä suihkeesta on. Sen lisäksi, että sillä saa hiuksiin aivan jumalaisen tuoksun, joka on yhdistelmä inkivääriä sekä sitä ihanaa jasmiinia, tuote antaa kaunista kiiltoa. Ja suojaa UV-säteilyltä. Ja toimii tosiaan suosikkilämpösuojanani.

Viikon paras muisto nousi mieleeni, kun kävin ostamassa The Body Shopista Mango-kylpyvaahtoa. Tai no, kylpy- ja suihkutuotteena tätä myydään, mutta vaahtoavuus on vaahtokylpytasoa. Käytin tätä aina Tampereella asuessani, kun omistin ison kylpyammeen. Nyt palasin mielessäni noihin aikoihin, kun lorautin samaa ainetta vuosien jälkeen pieneen istuma-ammeeseen ja rentouduin kunnolla. Oi niitä aikoja!

Viikon paras haalarintuunaus onnistuu merkillä nimeltä Ziperall. Heidän haalareitaan nähtiin viime vuonna mm. Suomen BB-talossa, joten mistään aivan tuntemattomasta merkistä ei ole kyse. Parasta on, että kun tilaa kaupasta yksivärisen haalarin, siihen saa nimikirjailun taskuun hintaan 9,9 euroa. Ziperall-nettikauppa tarjosi minulle omaa haalaria, mutta tuollaisen nimetyn sijaan päädyin tällä kertaa moniväriseen. Vihreät karviaismarjahaalarit rocks!:)

Viikon paras herkku on eittämättä Maraboun uusi Saltlakrits-suklaalevy. Salmiakkihipuilla höystetty maitosuklaa toimii kuin häkä. Täytyy muten myöntää, että olen näissä suklaajutuissa aika outo. En osaa millään valita suosikkisuklaamerkkiäni, koska minusta kaikki suklaat on tarkoitettu niin eri juttuihin. En siis osaisi valita, onko esimerkiksi juurikin tämä Marabou parempi kuin vaikkapa Fazer tai Panda.

(kuva täältä)