Hyviä uutisia kaikille muotia rakastaville! Ensi viikon viikonloppuna eli 24.-26.2.2012 järjestetään ensimmäistä kertaa Indiedaysin kokoama muotitapahtuma. Tapahtuman nimi on Indiedays Fashion Weekend -teemaviikonloppu ja se yhdistää saman katon alle vaatteet ja asusteet, kauneudenhoidon, designin ja sisustuksen, ruoan sekä teknologian. Tarjolla on siis monta kärpästä samalla iskulla!

Täällä Helsingissä Kluuvin yläkerrassa järjestettävä teemaviikonloppu starttaa perjantaina 24.2. kaksipäiväisellä Fashion Marketilla. Siihen osallistuu yli 20 suomalaista suunnittelijaa, jotka tarjoavat myyntipisteillään laadukasta designia ihan teitä varten ja tietysti mahdollisuutta höpötellä heidän kanssaan. Fashion Market jatkuu tosiaan vielä lauantainakin, mutta perjantaina on luvassa erityistä herkkua, kun eräs meidän tytöistämme haastattelee  suunnittelijoita trendikatsauksessa.

Tapahtuma huipentuu sunnuntaina 26.2. pidettävään muotibloggajien kirppikseen. Itsekin osallistun myyntiin monen vaatesäkin voimin (myös miesten vaatteiden ja asusteiden kanssa), joten tulettehan auttamaan kaappientyhjennysurakassani. Meidän indieläisten lisäksi mukana myymässä on tyylikkäitä bloggaajia Indiedays Lookbookista. Tarkista, onko lempibloggaajasi kirpparimyyjänä, lue lisää tapahtumasta Indiedays Fashion Weekend -sivulta ja tule mukaan, kun aika koittaa. Tuolla sivulla on muuten aina parin päivän välein vaihtuva kilpailu, joita kannattaa ehdottomasti vähän kyttäillä!;)