Koska lahjavinkkejä pyydetään aina juhlapäivien lähistöllä erityisen paljon, ajattelin nyt kerrankin hieman ennakoida ja julkaista ystävänpäivälahjavinkkipostauksen. Viime vuoden lahjaideapostaus löytyy muuten täältä. Ystävänpäivähän on vasta viikon päästä tiistaina, mutta parempi olla ajoissa kuin lähteä kiireessä etsimään sopivaa lahjaa kaupungilta. Koetin keräillä tähän eri hintaluokista sekä rakkaille ystäville että seurustelukumppaneille sopivia lahjoja, toivottavasti tykkäätte!:)

1. Palelevalle ystävälle voi ostaa ihanan kädenlämmittimen. Jos poikaystävälläsi on tapana pitää sinua kädestä, tämä voisi olla hyvä lahja myös hänelle, koska silloin pääsisit käyttämään sitä itsekin pummilla. Uudelleenkäytettäviä lämpösydämiä voi ostella PlanShopista täältä.

2. The Body Shopin uusi Chocomania-suklaasarja sekoittaa tuoksullaan makuhermot. Varsinkin sarjan vartalovoi sopii näin talvella lahjaksi, sillä se kosteuttaa kuivan ihon ja lumoaa herkullisella tuoksullaan. Huomasin muuten vasta nyt, että TBS-tuotteita voi tilata myös netistä, jos omalla kotipaikkakunnalla ei myymälää ole!:)

3. Kämppikseni on saanut minut ihastumaan Ideapajun tekstikoruihin niin kovaa, että mietin jo omaa lausetta ranteeseeni. Minun vielä miettiessäni, te voitte tilata rakkaallenne tai ystävällenne itse valitsemallanne lauseella koristellun aarteen. Huomatkaa, että korumalleissa on myös miehille sopivia koruja! Rannekoruja voi selailla ja tilata täällä.

4. Jos elämykset kiinnostavat materiaa enemmän, Elämyslahjojen valikoimasta voisi löytyä jotakin sopivaa. Parhaassa tapauksessa pääset itsekin nauttimaan lahjasta. Miten olisi siis esimerkiksi suklaatasting 1-4 ystävälle? Erilaisia elämyksiä voi ostaa täältä.

5. Poikaystävä saattaisi kiljua (tai karjua) riemusta, jos hänet yllättäisi lehtitilauksella. Gentleman’s Quarterly -lehti vuodeksi takaisi luettavaa myös sinulle ja englannin kielen ymmärryskin voisi parantua siinä sivussa. Samoin miehen tyylitaju. Kannattaa tilata nimenomaan tämä UK-versio, jenkkiversiosta kun ei ole yhtään mihinkään. Lehden voi tilata esimerkiksi täältä.

6. Aurinkolaseja tarvitsee läpi vuoden, joten miksi ette ostaisi kumppanin kanssa laseja yhteisiksi? Silloin saisitte hankittua toisillenne lahjan samalla kertaa eikä merkkituotteeseen tarvitsisi sijoittaa kuin puolet sen hinnasta per nassu. Tämän voi toteuttaa muuten myös kämppiksen kanssa. Esimerkiksi Fashionstore-nettikauppa tarjoaa mukavan valikoimaan aurinkolaseja. Ostin itsekin ensimmäiset Ray-Ban -lasini sieltä. Aurinkolasikokoelmaa pääsee selailemaan tästä.

7. Turhakkeita rakastava vilukissa arvostaa varmasti näitä naisten (tai pienijalkaisten miesten) ATK-lämpötöppösiä. Mulletoi.com myy tossuja, jotka lämmittävät dataajan jalkoja. Siis kunhan ne ensin kytketään USB-piuhalla tietokoneeseen. Töppöset voi tilata täältä.

8. Jos rakkaasi tai ystäväsi asuu toisella paikkakunnalla tai tahdot muuten vain yllättää hänet kunnolla, suosittelen lämpimästi turvautumaan kukkakuljetukseen. Budjettiystävä lähettää ruusun, tuhlaajaystävä taas ison ystävänpäiväylläripaketin, johon voi sisältyä kukkien lisäksi muutakin. Tätä palvelua löytyy varmasti ympäri Suomea, mutta minä käytän aina Piilolaa. Tilasin sieltä kerran ystävälleni ruusun Ouluun asti!

9. Kyselin miehistä apua tämän postauksen tekoon ja vahva mielipide lehtitilauksen lisäksi oli se, että jokaisella miehellä tulisi olla nahkainen korttikotelo. Taskussa pullottava lompakko on kamala näky ja se venyttää ja jopa puhkaisee lopulta farkut, joten kompakti lompakko on aikamoisen näppärä. Komeita yksilöitä löytyy mm. Tiger of Swedenilta. Kuvan mustan löytää täältä, mutta ei ruskeakaan ruma ole.

10. Arvasittekin varmaan tämän viimeisen kohdan, mutta kun on kerta kyse ylisöpöstä ystävänpäivästä, en millään voi olla ehdottamatta pinkkiä Jumpin-haalaria. Tai no, poikaystävälle ehkä sinistä. Haalareita voi ostaa Helsingin Kluuvin myymälästä tai tilata netistä täältä!<3

(suklaakuva täältä)