Luvassa olisi hempeitä treenivaateuutisia. Keväinen Kiira Korven nimeä kantava vaatemallisto on näet viimein saapunut K-citymarketteihin. Hempeitä pastellivärejä ja turvallista mustaa sisältävä mallisto on suunnattu aktiivisille ja nuorekkaille naiselle. Vaatteet sopivat hyvin vaikkapa joogaan tai vain rentoon oleskeluun. Ja miksei niitä voisi pukea ylleen ryhmätunneillekin!

Koeajoin tässä yhtenä aamuna blogilahjaksi saamani vaaleankeltaisen treenitopin sekä mustat treenihousut. Pahoittelut kylläkin noista “moduloiduista” joogaliikkeistä. Piti vähän soveltaa, jotta vaatteet tulevat kivasti esille eikä silmistä vilku pelkät valkuaiset. Teidän parastanne vain ajattelin.:)

Treenitopissa on mieletön leikkaus, se todella imartelee vartaloa. Vaalea väri on varsin tervetullutta vaihtelua räikeiden neonvärien viidakkoon, joka on rehottanut treenivaaterintamalla jo pitkään. Ainut miinus topille tulee siitä, ettei tässä ole sisäänrakennettuja rintsikoita eli urheilutoppi on pakollinen alle. Tosin omistamistani treenivaatteista vain puolet on sellaisia, joiden kanssa ei tarvitse erillistä tukea etumukselle.

Treenihousut taas ovat mukavan joustavat ja venyvät, niillä taipuu vaikka mihin asentoihin. Kuten kuvista ei valitettavasti huomaa, muuten kokomustissa housuissa on kiva vaaleanpunainen raita yläreunassa. Housut voi siis halutessaan valita toistamaan yläosan väriä. Vaaleanpunaisen ja keltaisen lisäksi tarjolla oli sininenkin väri siitä pitäville. Lyhyt treenaaja kiittää punttien kiristysnaruista!

Psst! Cittarin nettisivuilla luki Kiira-malliston tuotteiden olevan – 20 % alennuksessa 8.2. asti. Kiitos vinkistä Elisalle!:)