Sainpa napattua kuvat tähän postaukseen! Kauan siihen menikin. Nyt on kuitenkin aika paljastaa se salaisuus, jota vähän jo tiistai-iltana tässä postauksessa raotin. Kävin alkuviikosta H&M:n Jyväskylän Kauppakadun myymälässä suorittamassa jännittävää tehtävää. Sain rakentaa aivan oman näyteikkunan mieleni mukaan. Tai no, nuket puettiin valintojeni mukaan, en harmi kyllä päässyt maalailemaan niille taustakuvaa tai muuta villiä. Kuitenkin, kulutin 3.5 tuntia vaatteita etsien, asusteita mallaillen ja peruukkeja valiten.

Valintani jätin sitten viralliselle visualistille, joka sitten rakensin seuraavana aamuna näyteikkunan, jossa esitellään suosikkituotteni Hennesin kevätvalikoimista. Minun valitsemani tuotteet Jyväskylän keskustassa näyteikkunassa, huimaa! Kuvasin lyhyen (ja hiljaisen) videonkin ikkunankasaamisvaiheesta, koko ikkunan näette sitten tämän postauksen lopusta. Tähän väliin kuitenkin kiitos kivasta aamupäivästä ihanan pirtsakalle Marille ja muille H&M-tytöille.:)

Ikkunani teemaksi valikoitui vähän kuin itsestään rokahtavien nörttityttöjen jengi. Mitäpä sitä muutakaan voi, kun tarjolla oli niin upeita tekonahkavaatteita! Tahdoin kaikille nukeille jonkin yhdistävän tekijän ja asujen yhtenäisen värimaailman lisäksi tiimihenkeä kohotettiin nörttilaseilla. Värimaailmaksi valitsin mustan ja harmaan, jota punainen sekä sininen piristivät. Välttelin tehokkaasti pinkkiä väriä, vaikka se koetti tyrkyttää itseään kaikkialla. Korut taas unohdin aika täysin, ne eivät vaan ole minun juttuni.

Blondi tyttö sai ylleen pallopaidan, johon ihastuin heti niin, että valitsin sen itselleni visualisointipalkaksi. Sen seuraksi puettiin tekonahkahame sekä ihana, ihana rusettihattu.

Tumma tyttö pukeutui rotsiin ja neuletakkiin, mutta valitsi alaosakseen turvalliset farkut. Maanläheisyyttä tuotiin ruskeilla maihareilla, tyttömäisyyttä taas pienellä laukulla, joka näkyy paremmin tuolla alempana olevassa ikkunakuvassa.

Punapää tuli nimettyä heti aluksi Ramones-tyypiksi. Hän sai ylleen tyttömäistä pilkkua ja rajut tekonahkahousut. Nilkat jätettiin keväisesti paljaiksi. Kokonaisuutta pehmensi suloinen pipo.

Mokasin tuon kuvaushomman vähän, kun koetin ensin kuvata ikkunan valoisalla, mutta se ei onnistunutkaan. Nyt illalla sitten taas keskustan valotaulut heijastuvat typerästi tuosta ikkunasta. Kulmaikkunan kuvaamisessakin oli oma haasteensa, varsinkin näin sammakkoperspektiivistä. Ei voi mitään, näillä mennään nyt.

Minun lisäkseni neljä muutakin bloggaajaa pääsi visualistin hommia kokeilemaan. Muiden bloggaajien stailaamia näyteikkunoita voi kurkistella tyttösten blogeista ja täältä H&M:n Facebook-sivulta. Suosikkivalinnat ovat myös nähtävillä viikon ajan viidessä H&M-myymälässä Suomessa eli Helsingissä (kahdessa myymälässä), Turussa, Tampereella ja tietysti täällä Jyväskylässä.

Suosikki-ikkunaansa voi ja myös kannattaa äänestää tuolla edellä mainitulla FB-sivulla, kaikkien tykkääjien kesken arvotaan nimittäin 100 euron lahjakortti H&M:lle! Tykkäillä voi vaikka kaikista ikkunoista. Äänestysaika alkaa huomenna (perjantaina), joten olkaahan silloin valmiina.:)