Viikon paras haastattelu oli Demin kaverikirjan täyttäminen. En muistanutkaan, että tuollaisiin kysymyksiin vastaaminen on noin vaikeaa! Tosin se oli tuhat kertaa kivempaa kuin ns. oikeat haastattelut tai karmeuden huippu eli opinnäytetyökysymykset, koska ne itseään toistavat kysymykset tökkivät jo pahasti. Kerrankin oli kivoja kysymyksiä, joihin vastaili mielellään. Erityisesti pidin ajatuksesta, että demittäjät saavat esittää yhden kysymyksen kaikille kaverikirjan bloggaajille.:)

Viikon paras blogilöytö on blogi nimeltä paskat kirppislöydöt. Sain tästä vinkin MouMoun Facebook-ryhmässä ja luin blogin siltä istumalta alusta loppuun. Hulvattoman blogin ideana on, että kirppishait ympäri Suomea raportoivat, mitä kaikkea kirppiskierroksella jäikään kirppiksen hyllylle ja miksi. Löydöt kuvataan lukijoiden suureksi riemuksi (ja myös osan kauhuksi). Itsekin tunnepohjalta innoitteluun syyllistyvänä nautin suunnattomasti tämän blogin lukemisesta. Suosittelen!

Viikon paras himotusväri on metallinen persikka. Väri kolahti kovaa, kun törmäsin siihen erään jumalaisen maksimekon yhteydessä aiemmin tällä viikolla. Mekko löytyy In Love With Fashion -verkkokaupasta, josta olen itse tilannut saman mekon viininpunaisena. Hyvällä tuurilla pian olisi luvassa pienimuotoista yhteistyötä tämän nettikaupan kanssa, joten toivottavasti tykkäätte putiikin tuotetarjonnasta.:)

(kuvat teeman mukaisesti kaapattu)