Sivutyöni talovahtina päättyi eilen, kun asunnon omistaja palasi parin viikon lomaltaan Thaimaasta. Vaikka olin sanonut, etten tarvitse tuliaisia, syliini lykättiin silti iso muovipussi. Pussin uumenista paljastui kasa hyvin iinamaisia tuliaisia, joihin tykästyin kovin.

1. Paketillinen suitsukkeita kaikissa mahdollisissa tuoksuissa ja väreissä piristää takuulla talvella. Olen polttanut suitsukkeita viimeksi lukioaikoina, jotten nämä saattavat heittää minut suoraan takaisin teini-ikään.

2. Puinen kissapatsas on juuri sellainen, joita vanhempieni luona on kymmenittäin. Tai siis oli, sillä se oikea kissa tipautti kuulemma eräänä yönä hyllyllisen patsaita lattialle eikä yksikään säästynyt. Suunniteltu juttu, Finski taisi haluta olla talon ainut kissa!:D

3. Rentouttava sitruunaruohotee on kuulemma häikäilemätön vinkki, että voisin höllentää hieman tämän stressin kanssa. Ihana idea, mutta missä välissä tätä juodaan, kun täytyy pakata?

4. Helmirannekoru oli tuliaisista kaikista intiimein. Sen kokokin osui miehen riemuksi ihan nappiin. Minä taas hellyin, kun korun epätäydelliset helmet kuvaavat kuulemma sitä, kuinka korun antajakaan ei ole täydellinen. Aaw, pidän silti kovasti molemmista!<3