Hehkutin eilen Facebookissa uusimpia tuoksu-uutisia, joten eiköhän paljasteta ne täälläkin jo tänään. Asupostauksia ei tule kuitenkaan nyt pitkään aikaan, koska pakkasin melkein kaikki vaatteeni muuttoa varten ja pääsen purkamaan laatikot ehkä vasta kahden viikon päästä. Jännä muuten, miten jotkut postaukset muhivat helposti jopa kuukausia luonnoksissa ja toiset taas pitää saada heti pihalle. Mutta käydäänpä nyt asiaan, jotta ette joudu olemaan kauempaa jännityksessä.

Escadan sekä tuoksuiltaan että ulkomuodoiltaan makeat kesätuoksut ja niiden nuuskuttaminen ovat monelle jo jokavuotinen perinne. Jo kahdenkymmenen vuoden ajan joka kesälle on räätälöity oma tuoksu, jota ei enää seuraavana vuonna ole saanut ostettua. Näitä rajoitetun ajan myynnissä olevia herkkutuoksuja rakastetaan ympäri maailmaa eikä suotta.

Juhlavuoden kunniaksi Escada tuo takaisin kolme eniten myytyä kausituoksua uudistetuissa pulloissa ja söpöillä amuleteilla koristeltuina. Vain pullojen värimaailma on säilytetty, kaikkea muuta on hieman paranneltu. Ja mitäkö nämä tuoksut sitten ovat?

Sexy Graffiti – New Yorkista inspiraationsa saanut tuoksu on hauska sekoitus vadelmaista sekä metsämansikkaista marjasorbettia ja virkistävää greippiä. Mintun tuulahdus pitää kokonaisuuden raikkaana. En juurikaan syttynyt tälle, kun tuoksu aikanaan lanseerattiin, mutta nyt olen ehkä kasvanut tämän tuoksuyhdistelmän vaatimiin mittoihin. Tuoksu on ihana! Amuletti on pieni cocktaillasi.

Rockin’ Rio – Tästä tuoksusta pidin aiemmin, mutta nyt se ei enää tunnu ihan niin omalta. Tuoksu on kesätuoksuksi yllättävän maltillinen, mutta kuitenkin aurinkoisen makea. Riosta ja täydellisestä lomacocktailista inspisoitunut tuoksu on sekoitus trooppista kookosta ja tuoretta ananasta. Kaikkien tuoksusääntöjen mukaan minun siis pitäisi hullaantua tähän! Amulettina toimivat minikokoiset aurinkolasit.

Island Kiss – Huumaava yhdistelmä kukkaistuoksuja ja trooppisia hedelmiä pohjautuu mm. appelsiinin ja mangon sekä kärsimyskukan tuoksuihin. Karibiansaarita inspiraationsa saanut lämpimänkirpeä tuoksu kiteyttää sen, mikä yhdistää kesätuoksuja.  Silti se on ihanan erilainen!  Amulettina on pikkuinen palmu.

Nämä ihanuudet tulevat myyntiin 1.2.2012 alkaen ja kuten jo ehkä arvasittekin, näitä myydään vain rajoitetun ajan! Tuoksun lisäksi tarjolla on kaikista kolmesta vaihtoehdosta mm. suihkutuotteita. Paljastakaahan nyt, oletteko te kenties näiden kesätuoksujen keräilijöitä ja mikä niistä on se ehdoton suosikki? Omani on eksoottinen Tropical Punch. Onneksi sitä on vielä melkein täysinäinen pullo varastossa!:)