Reilun neljän vuoden bloggaamisen aikana olettekin jo saattaneet oppia, että kun postauksen ensimmäinen kuva on tätä herkkutasoa, luvassa on showroomilla kuvailtuja vaate- ja asusteherkkuja. Tällä kertaa kuvaussession tarjosi H&M, jonka kevätmallistoa pääsin kurkistamaan. Näytteillä oli myös Versace for H&M:n keväinen Cruise Collection -mallisto, josta kuvasin suosikkijuttuni. Niitä ei tosin ollut montaa, sillä syksyn mallisto oli jotenkin enemmän minua.

Kenkäpuolella ihastuin näihin mokkapintaisiin tolppakorkoihin. Voi nam, miten kinuskinen värimaailma ja mausteena vielä mustaa salmiakkia!

Sisustuspuolella huomioni veivät Missoni-tyyliset tekstiilit ihanilla väreillä. Jokin tuossa siksakissa vain puree ja kovaa.

Asusteiden ykkösluokkaa edusti tämä kirkkaankeltainen salkku. Tyttömäisin ikinä, mutta olkoon. Pidän siitä silti.

Se yhteistyömalliston helmi oli tämä silkkiyöpaita. Niin ihanan epäkäytännöllinen, että ihastuin heti. Pitäähän sitä nyt muutama söpöstelyhepenekin olla, eikö?

Tähän väliin vedetään henkeä, sillä jäljellä olisi vielä se kirsikka kakun päältä. Nimittäin hartaasti himoitsemani punainen trenssi. Showroomin kellertävät valot hieman muuttavat sävyä, mutta uskokaa minua, kun sanon, että tuo takki on sovittamisen arvoinen. Se on nimittäin IHANA!