Aamuinen Asos-pohdintani aiheutti sen, että oli melkein enemmän sekaisin kuin ennen avunpyyntöäni. Olin nimittäin itse himpun kallistuneepi neuleeseen niiden puutostilan vuoksi, mutta lukijat kannattivat aika yksimielisesti takkia. Punnitsin vaihtoehtoja, mutta lopulta eräs pienen pieni yksityiskohta ratkaisi ongelman. Päädyin tilaamaan vaalean neuleen sillä perusteella, että punainen trenssi oli promillen verran liian oranssinpunainen enkä pääsisi siitä koskaan yli. Se kannatti, sillä hetki päätökseni jälkeen neule oli loppuunmyyty koossani.

Onneksi siis luotin vaistooni ja tilasin neuleen! (Nyt pitäisi vaan koettaa hillitä itsensä ja jättää tilaamatta tuo takki.) Voitonkiljahdusten myötä voimmekin siirtyä päivän asuun. Tämäkin päivä vietettiin samoissa sukkiksissa kuin muutkin lomapäivät, joita en asu haalarissani. Se huono puoli täällä maalla on, ettei täällä saa oikein otettua asukuvia ilman apuja, joten näinä päivinä on tyytyminen tylsiin yksityiskohtakuviin.

Eilisestä ballerinanutturasta tuli ohjekyselyä ja koska kampauksia on maailman vaikein selittää sanallisesti, kuvasin lyhyen ohjevideon. Käytän tuota nimitystä sekä tästä donitsinutturasta että siitä tiukasta niskautturasta, joten ei kannata hämääntyä. En jaksanut enää kuvata sitä neljättä kertaa, joten valmis nuttura näkyy vasta videon lopussa. Kyllä siitä valmistusperiaatteen ymmärtää.

Näissä videotutoriaaleissa muuten pätee hassu laki, joka pitää huolta, että kampaus onnistuu aina paremmin vahingossa kuin tahallaan ja kaikista huonoin lopputulos syntyy silloin, kun siitä kuvaa ohjeistusta. Kyllä te tiedätte! Hienoin kampaus ikinä syntyy, kun vain sutaisee hiukset kiinni ennen iltapesua.:)

Lopettelenkin sitten päivän hölinät tähän, jotta tästä ei tule ihan kilometripostausta. Huomenna olisikin sitten aika palata muuttolaatikoiden ja muun sekasorron keskelle Jyväkylään. Tavallaan sinne on jo ikävä, joten ihan kiva päästä omien tavaroiden sekaan. Odotan varsinkin kahden viikon aikana kertyneiden postilappujen lunastusta! *glup*