Joulun aikaan passivoidun yleensä hieman pukeutumisen suhteen, mutta tänä vuonna minut pakotettiin ulos haalaristani. Aaton asunani oli tummanharmaa neulepaita ohuella vyöllä vyötärölle kurottuna ja tekonahkapaikkakyynärpäillä koristettuna. Sorruin H&M:n ennakkoaleissa tähän kympin löytöön, vaikka materiaali on mitä on. Mutta kuten sanoin, jos muut ominaisuudet (hinta, malli, väri, yksityiskohdat) ovat kohdallaan, voi yhdestä tinkiä.

neule – H&M

vyö – H&M

Sotapoikaneuleen kanssa taiteilin hiuksiini sen ainoa kampauksen, jonka ylipäätään osaan tehdä. Suttunutturaahan ei siis sellaiseksi lasketa. Kovasti tätä kampausta kehutaan, vaikka se on niin kovin helppo tehdä. Se motivoi miettimää muitakin kampauksia, joita voisi opetella väkertämään. Saa neuvoa, jos on jotakin mielessä!:)

Tuosta neuleesta saatte lisäkuvia varmasti tulevaisuudessa. Ainakin, jos siitä tulee yhtä suosittu kuin vaaleanpunaisesta lörttöneuleestani. Tulen siis luultavasti käyttämään tuonkin joko mahdottoman nyppyiseksi tai jopa puhki. Tästä se neulehyllyn hidas, mutta varma täyttyminen alkaa!

Psst! Arvontaan ehtii osallistua kello kymmeneen asti eli jos ette ole sitä vielä tehneet, tehkää se nyt täällä. Palkinnot toimitetaan uudeksivuodeksi.:)