Nyt on niin kivoja arvontoja tarjolla, että näitä “joutuu” pitämään adventtiarvontojen väleissäkin. Tällä kertaa arvontaa ehdotti vanha tuttuni eli hiustuotemerkki Aussie. Tosin päätin ottaa riskin ja arvonnan sijaan valita tämän kilpailun voittajan. Sain itselleni kolme vapaavalintaista Aussie-tuotetta palkinnoksi kisan järjestämisestä ja sama palkintopaketti odottaisi myös yhtä teistä. Vaikka täällä Suomessa kärsitään kylmyydestä, se ei tarkoita, etteivätkö hiuksemme voisi silti nautiskella Australian lämmöstä.

Lumihiutaleet leijuvat maahan

kuin kuivat ja sähköiset hiuksesi.

Saanhan, oi nyt saanhan

nämä Aussiet toimittaa luoksesi.

Minun tuotevalintani ehkä jopa hieman ennalta-arvattavasti olivat Miracle Moist -sarjan kaikki kolme tuotetta, koska tuo kosteuttava sarja on paras mahdollinen valinta talveen. Olen tainnut jo ennenkin sanoa, että tämän sarjan shampoo on toinen niistä kahdesta, jonka jälkeen en tarvitse hoitoainetta ollenkaan, sillä kosteuttava shampoo selvittää ja hoitaa hiukset jo itsessään täydellisesti.

“Kosteutta kaipaa maa

janoinen elääkseen.

Sitä nyt hiuksetkin saa

tyvestä latvukseen.”

Voit osallistua tähän kilpailuun kirjoittamalla kommenttiboksiini itse keksimäsi jouluisen runon. Jos minä pystyn siihen, tekin pystytte. Kerro osallistumiskommentissasi myös mitkä kolme tuotetta itsellesi tahtoisit, jos valitsisin sinut voittajaksi. Tuotteita voi selailla täällä. Aikaa on tämä päivä eli 19.12.2011 iltaan kello 23:59 saakka. Tasapuolisesti onnea kaikille osallistujille!:)

(alkeperäinen kuva täältä)