En ollut pitkään aikaan selaillut OIA-nettikauppaa, kun eräänä päivänä eksyin sinne etsimään neuleita. Löysin kaikkea kivaa ja ajattelin kirjoitella vähän joululahjavinkkejä kyseiseen verkkoputiikkiin. Olen aiemmin saanut merkiltä kaksi ihanaa mekkoa arvonnan yhteydessä, joten tiedän tuotteiden laadun hyväksi. Sen lisäksi tykkään jotenkin tuoda esille näitä vähemmän tunnettuja nettikauppoja. Tässäpä siis suosikkituotteitani kaupan valikoimista!

Lämpöiset ja pehmoiset lahjat ovat joulun parasta antia. Jännästi meksikohenkinen neule, tyylikäs parkatakki tai etninen poncho ovat tyylikkäitä valintoja pukinkonttiin. Varsinkin tuo karvahupullinen takki saa täältä kannatusta, jokin tuossa metsänvihreässä on vaan niin kaunista ja rauhallista. Näiden ostaminen on vielä aika helppoa, sillä neule tai parka saa olla aika reilua kokoa ja se ne näyttävät silti upeilta yllä.

Käytännölliset ja kauniit lahjat taitavat olla kaikkien naisten suosikkeja. Kissakuosinen laukku on hyvin ajanhermolla ja yksinkertaisen tyylikäs salkkumallikin on aika ajaton. Kyselin erään loppuunmyydyn neuleen perään asiakaspalvelusta ja vaikka neuletta ei ole hetkeen tulossa myyntin, se ei haittaa. Tuo leopardi-ihanuus haluttiin nimittäin lähettää minulle. Kiitos siitä jo etukäteen, täällä odotellaan malttamattomina, että päästään kuvaamaan se blogiin!:)

Uudenvuodenjuhliin sopivat lahjat löytyvät tietysti mekko-osastolta, johon olen tosiaan tutustunut aiemmin hieman lähemmin. Toispuoleisuus viehätti näköjään meikäläistä, kun tämän hetken lempparimekkoni ovat molemmat epäsymmetrisiä. Nudemekko on täydellinen valinta keijukaisprinsessalle ja rypytetty lila taas tyylikkäälle bilehirmulle. Kumpaakin mekkoa voi käyttää vyön kanssa tai ilman – ihan mikä omaan tyyliin sopii.

Ihanat ja innostavat lahjat  voi noukkia kenkien ja asusteiden seasta. Uudenvuodenjuhliin tai vaikkapa ensi vuoden kevätkaduille sopivat kirkkaanväriset avokkaat, kun taas ruskeat saapikkaat lämmittävät talvemmalla. Pieniä väriläikkiä arkityyliin saa esimerkiksi värikkäällä nahkavyöllä tai upeilla aurinkolaseilla. Niitä kun tarvitsee aurinkoisina talvipäivinä ihan pakostakin.

Jos nettikauppaan tekee tilauksen ennen 18.12., saa tuotteet vielä jouluksi postista kotiin. Pääkaupunkiseutulaiset voivat toimia vielä pienemmällä varoitusajalla, sillä tuotteet voi hakea itse. Noudon ajankohdan ja paikan voi sopia tilausvahvistuksen jälkeen sähköpostitse (asiakaspalvelu(at)oia.fi). Aikamoisen näppärää!:)

(kuvat OIA-nettikauppa)