Ehdinpä kuvata asuni valoisalla, ähäkutti! Tai siis yhden asuistani, sillä niitä on ollut tänään parikin erilaista. Oikeastaan täytyy varmaan tunnustaa, että vaihdan normaalistikin vaatteita päivän aikana eli ole ihme eikä mikään, jos minuun törmäilee kaupungilla parissakin eri vaatekerrassa päivän aikana. Collegehousut ja toppatakki on yksi suosikkipyrähdys- eli kauppa-asuistani.

Päivän unohtunut vaate on oranssi trikookynähame. Ostin tämän joskus Huuto.netistä, mutta en muistaakseni ole saanut käytettyä tätä kertaakaan. En ole kovin hameihminen, mutta aina välillä tulee ostettua kiva hame tarkoituksena opetella käyttämään sitä. Lämpöasteet ovat parin asteen verran plussalla, joten villasukkiksilla tarkeni hyvin ulkona. Hassua, kun ulkonä näyttää talvelta, mutta talvivaatteissa on kuuma. Hiukset ovat muuten tahallaan vähän “sinne päin”, ettei yleisilmeestä tule liian virallinen.

Takaisin hameeseen. En tiedä, tulenko käyttämään sitä jatkossa, joten hame päätyi asukuvien jälkeen kirpparikasaan. Ehkä tämä virallisuus on se tekijä, mitä en pukeutumisessani osaa hyödyntää. Kauluspaita ja kynähame ovat molemmat jääneet vähälle käytölle, toimistotätiä meikäläisestä ei siis tyyliltään taida tulla.  Nuo Aldon kengätkin saisi muuten tulla takavarikoimaan, pilaan mokomat mokkakaunottaret käyttämällä niitä tällaisella loskasäällä päivittäin.

paita – Naf Naf

vyö – KappAhl (saatu)

hame – Marimekko

kengät – Aldo

Loppuun vielä pieni ilmoitusluontoinen asia. Jos minulta kysytään, mistä saa hienoimmat vuodevaatteet, vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä. Quincylta tietysti! Ostelin parit lakanat sieltä jo silloin, kun merkki vasta aloitteli yhteistyötä muiden bloggaajien kanssa. Myöhemmin minullekin tarjottiin lakanoita ja kun Quincyn porukka tajusi, kuinka rutosi olin heitä jo ennen minkäänlaista lahjontaa korvausta hehkuttanut, heiltä otettiin minuun uudelleen yhteyttä. Vähän aikaa sitten minulle tarjottiin aivan erityistä yhteistyötä, johon kuulemma kaivattiin todellista fania.

Tästä eteenpäin kirjoittelen siis välillä Quincyn blogiin pieniä postauksia uusista lakanamalleista ja muista sänkyasioista(:D). Quincylla on myynnissä myös vaatteita, joten ihan petijuttuihin ei kuitenkaan juututa. Ensimmäisen juttuni pääsee lukemaan jo nyt tästä linkistä. Minulle olisi riittänyt kirjoituskieleksi suomikin, mutta jutut käännetään sivustolle myös englanniksi. Tällä hetkellä vaan blogista löytyy pelkästään tuo englannistettu versio jutusta eli sitä alkuperäistä suomenkielistä saadaan vielä vähän odotella. Siispä pardon my English!:)