No niin, nyt se marraskuu vihdoinkin iski. Eikä siitä yhtään sen enempää, etten toista kertaa puhu läpiä päähäni. Välillä sitä suoltaa vaikka kuinka epäloogista tekstiä pihalle, kun mielessä pyörii sata asiaa samaan aikaan. Tai no, minun tapauksessani tuhat. Jouduin googlaamaan eilen, koska Indiedays perustettiin, vaikka olen ollut alusta asti mukana. Eikä siinä vielä kaikki. Ajatushäröily huipentui, kun kirjotin erääseen lomakkeeseen ihan pokkana tilinumeroni tilalle puhelinnumeroni. No mutta hellou, varhaisiän dementia!:D

Testailin tänään aamummalla, kuinka paljon ruskeaa onkaan kerralla liikaa. Ruskeat silmät, ruskea silmämeikki ja ruskeat hiukset ovat kyllä harmoniassa keskenään, mutta en tiedä, onko lopputulos kivan tasapaksu vai jo peräti tylsähkö. Tavallaan tämä kyllä miellyttää silmääni, joten jos joskus alan käyttää luomiväriä arkimeikissäni, ruskea saattaa olla se turvallisin vaihtoehto, jota en minäkään pysty ryssimään. Kunhan en vaan lisäksi pukeudu päästä varpaisiin ruskeaan.

toppi – H&M

takki  – Vero Moda

kaulus – H&M

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

kengät – Bronx

Päivän asu oli yksinkertaisesti sellainen, jossa on mukava istua monta tuntia junassa ja josta saa helposti varioitua pariksi seuraavaksi päiväksi erilaisia asuja ilman totaalikyllästymistä. Kyllä, arvasitte oikein. Kulkuri on jälleen liikkeellä ja suuntaa kohti maaseutua. Saattaa nimittäin puskea kissavideota illemmalla, jos vaan energiaa riittää kuvailuun. Pitäisi vielä lukea hurjasti ja suunnitella paria seuraavaa viikkoa muutenkin normaalia aktiivisemmin. Kalenterissani vallitsee nimittäin jälleen täysruuhka. Eikä muuten sitten mitään kommenttia tuosta ihme hiustöyhtöstä!:D

Tämän postauksen loppuu tahtoisin vielä kertaalleen kiittää kaikkia aamun paljastukseeni kommentoineita. Arvostan kilttejä sanojanne näinä epävarmuuden aikoina enemmän kuin voitte ikinä aavistaakaan!<3