Kävin toissapäivänä pitkästä aikaa pilates-tunnilla. Olen aina pitänyt rauhoittavista ja venyttävistä tunneista, joten odotin innolla tuntia. Tavoitteenani oli sekä rentoutua että saada spinningmarathonista jumiutuneita paikkojani hieman vetreämmiksi. Se hieman jäi aika kaukaiseksi termiksi, sillä tunnin lopussa löysin itseni hihittämästä äänettömästi (eli hytkymästä virne kasvoillani) PÄÄ POLVISSA. Siis minä, joka olen kankea kuin mikä!

Katsoin 55 minuutin tunnilla kelloa ensimmäisen kerran puolen tunnin jälkeen ja seuraavan kerran, kun tuntia oli 5 minuuttia jäljellä. Aika suorastaan lensi, kun keskittyi venymään ja vanumaan sekä pitämään keskivartalon tiukkana. Aiemmista pilatestunneista tämä erosi siinä, että liikkeet olivat helppoja ja tunti muistutti mielestäni hieman enemmän flow-tuntia kuin ihan puhdasta pilatesta. Ehkä siksi tunnin nimi olikin BodyPilates. Suosittelen kyllä lämpimästi kyseistä tuntia, sillä tälle on pienempi kynnys osallistua ensikertalaisena kuin ihan “oikeaan” pilatekseen.

Omalla kohdallani pilates olisi kyllä hyvä mahduttaa jokaviikkoiseen treenikalenteriin, sillä ainakin tässä ohjelmassa vahvistettiin nilkkoja niin monella liikkeellä, että nämä minunkin vetelykseni voisivat tulla kuntoon ja pysyä kunnossa pidempiä aikajaksoja. Nyt nilkat ovat olleet jo vähän pidempään ihan hyvässä kunnossa, mutta välillä ne vempuilevat ihan kunnolla ja juoksemisessa joutuu jännittämään inhottavaksi, jotta nilkat pysyisivät suhteellisen kuosissa. Löysät mitkä löysät, niin se lääkäri julisti.

Kuntoporttihan on nyt tämän vuoden ollut liikuntasponsorini ja minun lisäkseni tarjoutunut välillä kohentamaan lukijoidenikin kuntoa. Nyt olisi tarjolla blogini lukijoille Lady Club -jäsenyys (min.12kk) hintaan 52e/kk (norm.64e/kk) ja lisäksi tammikuun loppuun saakka treenit -50%. Eli maksat vain 26e/kk ensimmäiset 3 kuukautta! Jäsenyyteen kuuluu kuntosalin käyttö klo 06-22, monipuolinen ryhmäliikuntavalikoima ja Personal Trainer -tapaaminen, jossa tehdään juuri Sinulle sopiva treeniohjelma. Tarjous voimassa 6.11.2011 asti. Jos innostuit jäsenyydestä, ota yhteyttä tuuli@kuntoportti.fi.

Ai niin ja tuon yllä olevan tarjouksensa voi yhdistää voimassa olevaa 1+1 -tarjoukseen. Eli jos liittymisesti jälkeen joku kaverisi innostuu treenaamaan Kuntoportilla, hän saa yhden kuukauden treenit ilmaiseksi. Ja samoin sinä! Nyt taitaa olla paras mahdollinen aika liittyä, jos yhtään kutittelee. Sulatellaan vaikka tilaa joulukonvehdeille vähän etukäteen.;)