Viimeinen päivä marraskuuta eli kohta aletaan odottaa joulua. Jotenkin marraskuulla on minun pienessä mielessäni sellainen titteli, että kyseinen kuukausi on olemassa vain tavallaan esileikkinä joulukuulle. Aivan kuin kevari on vain korvike moottoripyörälle, kun ei vielä ole kunnon koneen aika. Mielipiteitä on monia, mutta pointtina kai on, että joulu tulee tänäkin vuonna vauhdilla. Kohta pitää jo kaivella joululakanat esiin, jouluverhothan ovat olleet ikkunassani jo viime joulusta asti!:D

Tällä viikolla pitää ahkeroida sen verran tuon ensi viikon tentin eteen, että joudun varmaankin tiputtamaan päivittäisen postausmäärän kolmesta kahteen. Ehkä siitä kuitenkin tälläkin kertaa selvitään. Asupostaus tulee kuitenkin kuin itsestään ja päässä on muutenkin sen verran asiaa, että aamupostauskaan ei tuota tuskaa. Olisin varmaankin vain ehdistuneempi, jos pitäisin ihan absoluuttisen blogitauon lukeakseni tenttiin. Blogista saa vaan niin helposti voimavaroja, ettei siitä kannata luopua. Tänäänkin tuli referoitua tenttialuetta niin, että kyllä maistuu lepo illalla.

playsuit – H&M

kengät – Stradivarius

Tulipa muuten otettua nuokin kengät käyttöön ihan ensimmäistä kertaa. Ostin ne loppukeväästä Espanjasta, mutta sitten ne unohtuivatkin laatikkoonsa. Uskaltauduin pukemaan ne paksujen sukkahousujen kanssa ja nyt on pakko myöntää, että vaikka tunnen hyvin harvoin kylmää, enää ei tarkene sandaaleilla. Syksy, saat luovutusvoiton tässä kategoriassa, mutta avoimista kärjistä en silti vielä luovu!


Keksin aamulla tavallaan vahingossa uuden tavan tehdä nutturan. Piilotin ison hainhampaan tuon nutturan sisälle, jotta se pysyy muhkuna. Onhan tämä on hyvin samanlainen kuin se perusnutturani, mutta hainhampaan ansiosta se pysyy muhkumpana pidempään. Lähimpänä totuutta tuo nuttura on sivusta otetussa asukuvassa. Tajusin muuten vasta nyt, että nuo punaiset huulet ja vihreät kengät ovat aika jouluinen väripari.

Heitin tuossa tunti sitten korkkarit nurkkaan ja lähdin pilatestunnille venymään eli tällä hetkellä tunti on juuri loppunut ja minä toivottavasti hieman paremmassa kunnossa. Kirjoittelen pilateskokemuksiani teille myöhemmin tällä viikolla. Ihan vähän vaan tuli polveen damagea lauantain kolmen tunnin spinningmarathonista. Lihakset ja kunto kyllä kestävät, mutta nuo hemmetin polvet kärsivät. Nilkkojeni lisäksi ne ovat eittämättä heikoimmat kohtani. Harmi, ettei niihin riitä pelkkä öljyäminen. Joskus olisi vaan helpompaa olla metallista tehty robotti.

Psst! Muistakaahan käydä ilmoittautumassa upeaan Bloggshoppin’-iltaan!<3

Edit: Nyt on siis viimeinen päivä LOKAKUUTA!:D