Huhhuh, olipa aamu! Polkaisin tuossa kolmen tunnin eli neljän spinning-tunnin mittaisen sisäpyöräilymarathonin. Fiilis oli huikea! Nyt pitäsi vauhdilla valmistautua illan halloween-pippaloihin, vaikka jalat ovat sitä mieltä, että loppupäivän voisi nukkua. Ennen linjoilta katoamista tahtoisin kuitenkin esitellä teille uusimmat löytöni, jotka käväisin eilen postista hakemasta.

Löysin vähän aikaa sitten Huuto.netistä Bronxin nudenväriset mokkasaappaat ja sain huudettua ne itselleni postikuluineen alle 30 eurolla. Saappaissa on minun makuuni sopivasti avoin kärki, mutta korkoa olisi voinut olla vähän enemmän. Tykkään näistä silti kovasti. Kun vaan ne syyssateet pysyisivät vielä poissa, jotta ehtisin käyttää näitä vielä tänä vuonna. Valitsin muuten päivän poseerausasennon illan teeman mukaan. Jännä, etteivät nuo varret aamun polkemisen jälkeen nousseet yhtä kepeästi ylös asti kuten eilen. Mutta nyt kuivaan hiukseni, viiltelen kasvoni ja lähden moikkaamaan tyttöjäni!;)

Psst! En ole todellakaan unohtanut, mikä päivä tänään on, vaikka joku niin ehkä ehtikin luulla. HYVÄÄ 3-VUOTISPÄIVÄÄ, SALLISENI!<3