Kyselin Facebookin MouMou-ryhmän puolella, kiinnostaisiko hiusöljy ja -seerumitesti. Ja kiinnostihan se! Kaivelin sitten hiustuotelaatikostani tehohoidot pienissä purkeissa esiin ja etsin niistä eroavaisuuksia. Tässäpä pienen testini tulokset ja arvosanat (arvosteluasteikolla 1-5) kuudelle eri hoitotuotteelle. Kokeilin jokaista tuotetta sekä kaunistamaan pitkien hiusteni latvoja että silottamaan hiusteni pintaa. Voisinkin jättää ainakin yhden pullon näistä työpöydälleni, jotta muistaisin joskus käyttääkin näitä.;)

BC Bonacuren Oil Miracle -hoitoöljy* pääsi nyt kokeiluuni ensimmäistä kertaa. En ole viitsinyt avata sitä, koska niin montaa vastaavaa tuotetta on vielä jäljellä. Tästä pullosta on helppo puristaa vahingossa liikaa öljyä kädelle. Pulloahan ei siis tarvitsisi edes puristaa, vaan öljypisara valuu siitä ulos. Pidän tätä pulloa joukon kauneimpana. Ehkä siksi, että siitä tulee ainakin minulle hieman mieleen Diorin J’adore -tuoksupullo. Tuotteessa on todella miellyttävä tuoksu.

Arvosana: 5-

Tigin Dumb Blonde -sarjan Smoothing Stuff on niin vanha , etten edes tiedä, myydäänkö tätä enää. Voidemainen tuote on parhaimmillaa silottamassa suoria/suoristettuja hiuksia, latvahoidoksi tästä ei koostumuksen vuoksi oikein ole. Kutsun tätä muuten tuttavalliseksi silotustöhnäksi, jonka söpöstä purnukasta tykkään paljon. Annostelua tosin helpottaisi erilainen pakkaus. Testiryhmän paras tuoksu, mutta mitäpä muuta Tigiltä voi edes odottaa.

Arvosana: 4,5

Argan Caren Miracle elixir -hoitoöljy* sai ylleen suuret odotukset, sillä saman sarjan hiusnaamio on aivan täydellinen. Öljy ei tuottanut pettymystä.  Kieroutunut nenäni haistoi tässä minttukrokanttisuklaan tuoksun, ja koska öljy toimi vielä moitteettomasti, taisin rakastua. Pullokin on kiva väritykseltään. Tuotteessa on pumppusysteemi.

Arvosana: 5

Wellan SP-sarjan Perfect Ends -viimeistelyvoide* on suunnattu latvojen kunnossapitoon. Eroaa muista testituotteista, koska on enemmän voidemainen kuin öljymäinen. Tämä on oikeastaan vastakkainen tuote silotustöhnälle, koska tämä taas ei silota hiuksia niin hyvin kuin muut tuotteet, mutta latvahoitona tämä on ihan kuningas. Pullon ammattimainen ulkonäkö vakuuttaa. Tuotteessa on pumppusysteemi.

Arvosana: 4,5

Aussien Curl Definition + Soft Feel Serum -hoitoöljy* on  kiharille tai helposti kihartuville hiuksille profiloitu tuote, mutta se toimii mainiosti myös sileillä hiuksilla. Tuoksuun ja pullon ulkonäköön olisi voitu panostaa himpun verran enemmän, muuta vikaa ei oikeastaan ole. Tuoksu vain on hieman omituinen ja aiheutti pettymyksen, koska tämän merkin tuoksut ovat yleensä mieleeni. Tuotteessa on pumppusysteemi.

Arvosana: 5-

Tigin Bed Head -sarjan Girl Toys -kiiltoseerumi  on ulkonäöltään porukan hauskin. Öljy toimii kuten pitääkin, mutta annostelunokassa on pieni suunnitteluvirhe ja siksi öljyä on hieman hankala saada kädelle pientä määrää. Tuoksu on siinä rajoilla, onko se jo liian voimakas. Tuotteessa on pumppusysteemi.

Arvosana: 4,5

(*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta)