Love.

Smile.


Enjoy.

Käväisin tänään ryssimässä suorittamassa akateemisen englannin tentin. Sen jälkeen höpöttelin rakkaan ystäväni kanssa kahvikupposen äärellä. Sieltä lähdin erään komistuksen kanssa kaupungille kiertelemään. Nyt nautiskelen sushia kaikessa rauhassa. Ja koko ajan on ollut mitä täydellisin syyspäivä aurinkoineen kaikkineen.

Tällaisen unelma-aamun ja päivän jälkeen pakkailen loput Huuto.net-kamat, siivoan niiden alta paljastuneen lattian ja pakkailen huomista varten. Silloin otan suunnaksi Kylmäkosken ja lähden viikonloppulomalle rentoutumaan. pidin tahallisestipientä taukoa blogista harventaen postaustahtiani muutamaksi päiväksi, mutta olisi tulla näköjään ihan mukava kasa kommenttejanne vastattavana. Hyökkään niiden kimppuun kohta, mutta sitä ennen nautiskelen vielä suosikkisarjoistani.

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua teille kaikille! Nautitaan tästä täydellisestä syksystä vielä niin kauan kuin sitä riittää.:)

Psst! Tuo erilainen sushirulla, jota maistoin nyt ensimmäistä kertaa – AWESOME!<3