Montakohan kertaa olen tässä blogissa julistanut rakkauttani harmaaseen väriin? No, julistan vielä lisää. Harmaat farkkuni kaipaavat välillä seurakseen värejä, joten tänään yhdistin ne monitoimisaappaisiini. Muistan, kuinka tilattuani nämä harkitsin saman kenkäparin ostamista myös mustassa värissä, mutta sitten se jotenkin jäi. Tämän päivän jälkeen harkitsen asiaa kuitenkin uudelleen. En vaan jotenkin onnistu löytämään itselleni kivoja saappaita kovin usein. Nuokin penteleet taitavat olla vielä saapikkaat. Tosin noin käännettyinä ne ovat nilkkurit.

toppi – H&M

liivi – River Island

farkut – H&M

rannekorut – Avon (saatu)

kengät – eBay

Jos joku oli näkevinään noissa kuvissa normaalia punakammat ja turvonneemmat kasvot, olette oikeilla jäljillä. Tämän päivän postaus meinasi jäädä tekemättä ulkoisen kovalevyni kuoleman vuoksi. En avaudu tästä sen enempää kuin että ensimmäistä kertaa vähän kadutti, että jätin aikanaan tietokonealalla työskentelevän avomieheni. Sellaiset itkupotkuraivarit tuli vedettyä, että naamankorjausyrityksiin meni varmaan tunti aikaa. Kovalevyn korjaamisesta ei edes puhuta tai itken lisää…