Tänä aamuna päätin, että tästä maanantaista ei tule kökköä, tylsää eikä todellakaan p*skaa. Toisin kuin yleensä. Suljin siis maanantaiasenneongelmani kaappiin, lukitsin oven ja heitin avaimen parvekkeelta. Ja arvatkaa mitä? Se auttoi! Tämä päivä on ollut ihana. Tai ellei ihan ihana, niin ainakin “tosi jees”.

Koska kaikki suunnitelmat aloitetaan aina maanantaisin, siirryin tänään hetkeksi herkuttomaan ruokavalioon. Koska tahdon näyttää mahdollisimman hyvältä punaisessa mekossani parin viikon päästä, koetan raahautua Kuntoportille useammin. Tai edes sinne lenkille. Kummaa löhöilyä tässä tullut harrastettua, mutta on se kyllä ollut ihanaakin. Olen salaa sitä mieltä, että mieluummin lyhyempi ja onnellisempi elämä kuin pidempi ja jotenkin rajoitettu.;)

toppi – H&M

takki – Vero Moda

farkut – H&M

kengät – Minelli

hattu – Gina Tricot (saatu)

Lakkailin kynteni taas vähän tummemmiksi, kun tuo nudelakkaus alkoi tylsistyttää. Avonilta saatu tummanpunainen tai oikeastaan punertavan tummanruskea lakka halusi päästä kaveeraamaan tummanvihreän hattuni kanssa, joten koeajoin lakan. Sävy on nimeltään Wicked ja ainakin minut se vakuutti. Ihan huippu syyslakka! Vielä, kun oppisi lakkaamaan fiksusti eikä niin, että suditaan vähän yli ja luitetaan siihen, että seuraavassa käsienpesussa lakka lähtee ihosta.;)

Postittelen tässä alkuviikosta jälleen ison kasan myymiäni Huuto.net-juttuja, koska en sitten taas ole muutamaan päivään täällä päin pakkaamassa tai lähettämässä niitä. Huomenna olen Grimasin meikkikoulutuksessa päivän ja illalla suuntaan pitkästä aikaa kohti Helsinkiä, jotta voin nautiskella keskiviikkona voittamastani Sunsilkin kilpailun pääpalkinnosta. En itsekään tiedä ihan tarkkaan mitä minulle on luvassa, mutta jonkinlaista hemmottelua hiukselleni se taitaa olla. Sopii muuten tälle stressi-Erkille paremmin kuin hyvin.

Samalla reissulla näen tietysti ihanaa vakiomajoittajaani Jonnaa, jonka kanssa taidamme käydä hieman jumppailemassa Elixialla. Pitäähän sitä tutustua etukäteen kaikkiin uusiin kuntokeskuksiin, jos vaikka vuodenvaihteessa on edessä se odotettu muutto. Ja kenties sinne Helsinkiin.:)