Olin tänään kolmisen tuntia Grimasinmeikkikoulutuksessa” ja myös meikattavana. Olemme jutelleet mahdollisesta yhteistyöstä, josta kirjoittelen lisää sitten, kun yksityiskohdat selviävät. Tuosta meikistänikin tulee tarkempia kuvia ja selitystä, kunhan ehdin siitä kirjoittaa. Tähän väliin totean vain, että ihan mieletön meikkisarja ja ihan mielettömän ihana meikki! Kiitokset mukavasta iltapäivästä Koskisen Kaijalle. Nyt on kuitenkin tilanne se, että juna Helsinkiin ei odota, vaan minua tarvitaan rakkaassa pääkaupungissamme.

Päivän asunani on ollut karmea sekoitus pinkkejä pusuja, kiiltävää mustaa ja muuta outoa. Tämä oli paniikkiasu, koska aamulla tuli aika kiire. Tässäkin hiihtelin sekä koroissa että ylipolvensaappaissa, mutta olo ei jotenkin ollut kotoisa. No, kai näitä epäkotoisuuspäiviäkin tarvitaan, jotta voi taas viihtyä vaatteissaan. Äh, tekosyitä. Tänään mentiin metsään, that´s it.


toppi – Gina Tricot

toppi – H&M

housut – H&M

takki – Vero Moda

kengät – Wedins

Mutta nyt tosiaan kevein juoksuaskelin kohti junaa, evässalaattia, hyvää kirjaa ja pullollista hyvää juotavaa. Hyvää alkoholitonta juotavaa, korostan. Ei ole toistaiseksi ollut tapana tissutella yksin junassa. Ei valkkaripullo kyllä huonomatkaeväs olisi, varsinkaan tässä vähän stressaantuneessa mielentilassa. Olenko muuten koskaan kertonut, että rakastan matkustaa yksin ja uppoutua omaan maailmaani hyvän kirjan tai lehden avulla? No, nyt sitten olen.:)