Vaate- ja asusteputiikkien esittelyiden jälkeen on jälleen aika hemmotella sisustustuotteiden ystäviä. Riitta Tissarin pyörittämä Nuppu Home. Tarjolla on erilaisia sisustuskoristeita, mutta suosituimpia tuotteita näyttäisivät olevan itse virkatut sisustuskorit.

Lopullisen kipinän oman sisustus- ja käsityöblogin aloittamiseen aiheutti Riitan koukuttuminen virkkaamiseen. Kädentaitoja rakastava nainen tarjoaa nyt uuden elämän vanhoille kankaille, rievuille ja langoille. Tuotteita ommellaan myös tilauksesta eli jos esimerkiksi rakkaat verhot eivät ole enää priimakunnossa, niistä voi teetättää vaikkapa suloisen sisustuskorin tai vaikka kokonaisen korisarjan. Kantavana ajatuksena on materiaalien ekologisuus, kotimaisuus ja kierrättäminen.

Nuppu Homen nettisivut ovat blogimuodossa, mutta se ei häiritse yhtään. Kaunis ulkoasu ja toimivat valikot ansaitsevat hyväksyvän hymyn eikä selailua malta lopettaa millään. Tilausohjeet ovat simppelit ja tuotteilla on normaalit reklamaatio- ja palautusoikeudet, mikä ei ole aina  ollenkaan itsestään selvää pienten putiikkien kohdalla. Nuppu Home on saanut jo hyvin jalkansa oven väliin, sillä jälleenmyyjiäkin näyttäisi olevan hyvän mittainen lista.

Palataanpa vielä hetkeksi niihin koreihin. Niitä löytyy eri materiaaleista tehtyinä, tarjolla on mm. matonkuteita ja erilaisia luonnonmateriaalinaruja sekä synteettisiä lankoja. Kaikki kotimaista Nuppu Homen periaatteiden mukaisesti. Kokovalikoimakin on laaja ja se vaihtelee materiaalien mukaan. Koreja löytyy siis valmiina, mutta niitä voi myös pyytää tekemään omien väri- ja kokotoiveiden mukaan, kuten aiemmin kerroin. Käyttöehdotuksiksi mainitaan esimerkiksi kylpyhuoneen säilytyskoreina toimiminen tai söpöksi kukkaruukuksi naamioituminen. Viimeistään Emmin sisustuspostaus vakuutti minut näiden korien mahtavuudesta. Tykkään!