Tiedän, hirvein jalkakuva IKINÄ! En vaan saanut kuvattua noita rantaläpsykkäitä kivasti, joten saatte luvan kärsiä oudosta kuvakulmasta. Älkääkä muutenkaan keskittykö noihin kaksosiin. Esittelen ne tahallaan ensimmäisinä, jotta päästään itse asiaan pian. Eli Bulgarian kenkäostoksista ensimmäinen pari on kaksi ensimmäistä paria ovat varvassandaaleja. Täyttä muovia ja ihan mahtavat rantakäytössä.

Sandaalilinja jatkuu valkoisten nahkasandaalien muodossa. Pitäisi varmaan kertoa niistä jotakin lisää, mutta en pysty mihinkään muuhun kuin miettimään, miksi nuo varpaat ovat tuossa kuvassa noin punaiset! Onneksi seuraavissa kengissä on umpinaiset kärjet.

Nyt aletaan jo lähestyä rakkaustunteita. Pinkit light-tennarit eli ohutpohjaiset unelmat. Aivan täydelliset jalassa. Tämä saattaa olla ensimmäinen tennaripari, jonka myönnän näyttävän söpöltä myös mekon tai hameen kanssa.

No niinpä! Kuinka tyhmä ihminen voi olla, kun ei ostanut törkeän ihania ja melkein ilmaisia pitsisaappaita kuin vain yhdessä värissä! Miksi ihme pihiys sitä lomalla iskee, kun ei voi ajatella järkevästi. Tai siis ongelma taisi olla se, että ajattelin järkevästi ja ostin vain kivoimman värin!:D