Loppukesän tyylivinkit

Vaikka huhut kertovat Suomen kesän jatkuvan pitkälle lokakuuhun, aletaan elokuussa puhua aina loppukesästä. Pukeutumisen suhteen se tarkoittaa läpikuultavien kaftaanien hyvästelyä ja pientä päivitystä vaatekaappiin.

Pienimpiäkin kesävaatteita voi vielä käyttää, kunhan niiden kanssa pukee jotakin peittävämpää lämmittämään viileämmillä ilmoilla. Paras pelastaja lienee nahkatakki, sillä se sopii lähes poikkeuksetta mihin asuun tahansa.

Toinen kesäasun päivittäjä on sukkahousupari. Jalat eivät jäädy ja asu näyttää heti jotenkin puetummalta. Sukkahousujen kanssa voi pelata varman päälle valitsemalla mustat tai muut yksiväriset tai niillä voi muuttaa koko asun fiiliksen. Villisti kuvioidut sukkahousut kiinnittävät nimittäin katseet varsin tehokkaasti.

Kesäasujen muuntaminen loppukesään sopiviksi onnistuu siis pienillä teoilla. Vaihda kesätoppi pitkähihaiseen paitaan, sujahda minimekon sijaan maksihelmoihin ja jos oikein syksyttää, heitä farkkushortsit kaappiin ja pue yllesi täysimittaiset farkut.”

(kuva täältä)