Tarkoitukseni oli kuvata tämä postaus jo matkan aikana, mutta koska nettitilanne oli hotellissamme mikä oli, tein tämän vasta nyt. Kuvasin matkalla käyttämäni aurinkotuotteet ja hiustenhoitotuotteet samaan postaukseen. Vartalolle käytettyjä aurinkovoiteita en niinkään jaksanut kuvailla, koska otin mukaan suosikkieni sijaan purkkien pohjia ja niitä huonoja töhniä, joista halusin päästä eroon.Nyt on muuten siitä harvinainen kosmetiikkapostaus, että kaikki tuotteet on saatu blogin kautta.

Ensimmäisenä valitsin mukaan aurinkotuotteet kasvoille. Avonin kaksipäisessä puikossa on sekä silmänympärysiholle tarkoitettu aurinkovoide että huulikiilto suojakertoimilla. Kummassakin töhnässä sädeblokkia on 30 yksikön verran. Piz Buinin aurinkokasvovoidetta lisäilin nassuuni heti aamusuihkun jälkeen ja altaalla aina uimisen jälkeen.

Aurinkosuojien lisäksi pakkasin mukaan after sun -tuotteet kasvoille. Mitään virallisia after suneja nämä eivät ole, mutta voin kokemuksesta kertoa, että auringossa paahtunut iho arvostaa syväkosteuttavaa ja ihon punaisuutta vähentävää kasvovoidetta kuten tämä Estelle & Thildin Neroli-kasvovoide. Eräänä päivänä, kun aurinkolasien alareunat koettivat aiheuttaa ihoon pientä jälkeä, hemmottelin kasvojeni ihoa Santen Anti-Stress mask -kasvonaamiolla. Se virkisti ja ravitsi auringonkäristämää ihoa ihanasta.

Harrastin lomamatkalla myös hemmottelua hiuksilleni, koska kloori- ja merivesi yhdistettynä paahtavaan aurinkoon ei tee ainakaan hyvää hiuksille. Pesin hiukseni Kérastasen shampoolla ja käytin pari kertaa viikon aikana saman sarjan hiusnaamiota. Jokapäiväisenä hoitoaineena minulla on Ole Henriksenin kosteuttavaa hoitoainetta. Tuo Ole Henriksen on muuten sellainen kosmetiikkasarja, että siirryn sen vakiokäyttäjäksi heti, kun vain saan lottovoiton!<3

Sellaista! Toivottavasti joku löysi edes yhden tuotteet pakko kokeilla -listalleen. Tuli muuten sitten räpsittyä ihan vaan vähän syksyisiä kuvia tuolla rappusilla. Pahoittelut niistä, kyllä se kesä vielä jatkuu.:)