Huomenta vaan, en sitten saanut nukuttua pidenpään. Allekirjoittaneen viikonlopusta tulee erään matkan vuoksi aika villi, joten ollaan vähän villejä täällä blogissakin. Pistetään viikonlopuksi käyntiin arvonta ja kukapa muu sen sponsoroisi kuin eräs suosikkifirmani Philips. Toivottavasti Philipsin isoimman pomon poika on hyvää vuosikertaa ja komea, koska alan lämmetä tälle firmalle tosissani.

Häähöpinät sikseen, keskitytään hiuksiin. Philipsiltä on tullut uusi suoristuslaite nimeltä Natural Straight Styler. Se ei kuitenkaan ole tavallinen suoristusrauta, vaan jotakin paljon parempaa. Olisin tahtonut kuvata teille suorittamastani suoristuoperaatiosta videon, koska laitteen toimintamalli ei varmaankaan ole kovin tuttu, mutta valitettavasti tässä talossa ei saa olla rauhassa enkä jaksa kuunnella muiden irvistelyä taustalla. Koetan esitellä tuon toimintaa siis kuvien avulla. Lähtötilanne oli tukka, jonka oli annettu kuivua itsestään. Se näytti aikalailla tältä.

Tuosta kuvasta ehkä huomaakin, että kahden suoristavan levyn sijaan tässä on monta levyä, joiden läpi hiukset kulkevat. Normaaliin suoristusrautaan verrattunahan tämä on ihan mahtava keksintö. Jos siis ei välitä muotoiluraudalla kihartamisesta, sillä siihen touhuun tästä laitteesta ei taida olla. Suoristamisen tämä hoitaa kuitenkin helposti ja hellävaraisesti erikoisen kampamekanisminsa vuoksi.  Suoristin lämenee hetkessä ja lämpötila on tietysti säädettävä.

Olin jo innoissani siitä, ettei tällä voi polttaa sormiaan yhtä helposti kuin suoristusraudalla, mutta muitakin hyviä puolia Natural Straigh Stylerissä on. Isoin plussa tulee ehdottomasti siitä, että tämä ei latista hiuksia suoristamisen yhteydessä, vaan volyymi säilyy, vaikka hiukset suoristuvat. Ei siis suoraa liimatukkaa enää koskaan! Toiseksi isoin plussa tulee kiillosta ja sähköisyyden poistamisesta, jonka ionitekniikka mahdollistaa.

Jotta tekin pääsisitte testaamaan tätä mahtavaa keksintöä, lahjoitan yhden laitteen lukijalleni. Kaikilla, jotka jakavat tämän postauksen kommettiboksiin parhaan vinkkinsä, kuinka käyttää hiustenmuotoilijaa vahingoittamatta hiuksia, on mahdollisuus voittaa tällainen suoristajaihme. Paras vinkki voittakoon!  Kilpailuaikaa on sunnuntai-iltaan 31.7.2011 kello 20:00 saakka. Korostan vielä, että tämä ei ole arvonta eli kommentin sisällöllä on väliä.:)