Viikon paras aamurutiini on makukahvin keittäminen ja aikaisin herääminen. Aamu ei ala ilman kahvia ja potentiaalinen päivän pilaaja onkin se tilanne, kun jääkaapissa ei ole maitoa missään muodossa. Herään muuten ystävieni järkytykseksi näin lomallakin 6-8 välillä. Ehdinkin päivien aikana puuhailla vaikka mitä. Saahan sitä kesälomasta paljon enemmän irti, kun on isomman ajan siitä hereillä. Tai jotain.;)

Viikon paras oivallus oli se, kun tajusin, että Angry Birdsia voi pelata kännykän lisäksi myös omalla tietokoneella. Tai siis yleisesti tietokoneella, ei sen oma tarvitse olla. (Puujalka, heh.) Vihaiset linnut löytääkin tietsikkaversiona mm. täältä. En muuten ota tippaakaan vastuuta, jos joku jää jälleen suositusteni vuoksi koukkuun kyseiseen peliin.;)

Viikon paras hiustuote on hiuspuuteri. TRESemmén lähettämä pikkuinen purkki korvaa meikätytön elämässä nykyään kuivashampoon mennen tullen. Miksikö kuivashampoo sitten pitäisi korvata? No vaikka siksi, että ponnekaasut eivät ole kovin kivoja, pieni puuteripurkki vie vähemmän tilaa ja kaiken lisäksi puuteri ei näy valkoisena jauheena niin helposti kuin monet kuivashampoot. Lisäksi voisin melkein vannoa, ettei tuo jauhe kulu ollenkaan. Minut on käännytetty.:)

Viikon paras video on yhden miehen Disney-elokuva -nimellä Youtubesta löytyvä pätkä. Siinä eräs nuori mies esittää kuutta roolia välillä sooloillen ja välillä kuorona laulaen. En osaa selittää tätä paremmin, katsokaa itse ja ihastukaa!<3

Viikon paras päätös liittyy Norjan kamaluuksiin. Tämä artikkelin luettuani päätin, etten tilaa ennen arvostamaani Aamulehteä lähiaikoina. Tämän palautteen ja siihen annetun vastauksen jälkeen päätin, etten tilaa Aamulehteä ikinä. En ainakaan ennen vastaavan päätoimittajan vaihtumista.