Tein juuri päätöksen, etten vastaa enää ikinä yhteenkään opinnäytetyöhön tai mihinkään samantyyliseen prosessiin. On aivan hirveää lukea syväanalyysejä blogeista ja blogimaailmasta! Niitä sellaisia, joissa tyyliin asukuvan asennosta on vedetty johtopäätös siitä, miten bloggaaja koettaa manipuloida lukijan mieltä johonkin suuntaan. Mitä ihmettä? Tottahan tiedän, että kaikki materiaali, mitä internetissä julkaisen, on lähes kenen tahansa käytettävissä, mutta jotenkin sitä ei kai vaan osaa ajatella, että joku sitten myös käyttää sitä materiaalia.

Herää kysymyksiä. Voiko yhden blogin perusteella määrittää, millainen ihminen sen takana on? Tuntuuko teistä, että tunnette minut ja tiedätte minusta paljon vai onko teillä kenties sellainen olo, että blogi on minusta vain pintaraapaisu? Entäpä onko teille tullut täällä sellainen fiilis, että asioita kaunistellaan ja koetetaan saada näyttämään paremmilta kuin ne ovatkaan? En edes ehdi kirjoittaa tähän kaikkia kysymyksiä, joita päässäni risteilee!

Olen nyt jotenkin niin hämmentyneessä tilassa, että pommitan teitä kerrankin kysymyksillä. Tai ainakin koetan saada teitä vähän avautumaan siitä, millaisena koette blogini. Sellaisena paikkanako, johon voi tulla juttelemaan kuin ystävälle ja lukemaan kuulumisia vai kaukaisempana ajanvietepaikkana, josta löytyy takuulla tuoretta sisältöä usein? Vaiko kenties jonakin ihan muuna? Kommenttiboksiin saa kertoa (asiallisesti), mitä ajatuksia tämä minun aivosolmuni teissä herättää.

(Jos tämä kuulostaa vain hämmentävältä tajunnanvirralta, ohittakaa postaus suosiolla. Lähden nyt Tampereelle haahuilemaan ja palailen illemmalla vähän normaalimman postauksen kanssa. Ellen siis ole hämmenykseni vallassa poistanut blogiani…)