Ensinnäkin kiitos kommenteistanne tuohon edelliseen postaukseen. Kyselin noita juttuja vähän gallupina eli en vastaa tällä kertaa kaikille henkilökohtaisesti, vaan luultavasti teen noista ajatuksista jonkinlaisen postauksen. Selasin kaikki kommentit kyllä läpi, mutta luen ne vielä myöhemmin oikein ajan kanssa. Tämä puinti ei meinaan vielä riittänyt! Mutta siirrytään eteenpäin eli Tampereelle. Joku bugi nyt esti näiden kuvien pienentämisen, mutta koettakaa kestää, jos sivu latautuu oudon kauan.

Kokeilin heti Toijalassa parkkipaikalla uuden kamerani ajastustoimintoa, tosin kipsuttelin hieman liian kauas kamerasta vanhaan romuuni tottuneena. Minulle pokkarin tärkeimmät ominaisuudet ovat luotettavuus ja se, että sen kanssa on helppo ottaa itselaukaisimella kuvia. Yhden päivän kokeilun jälkeen en ole keksinyt vielä kamerasta valitettavaa. Ystävänikin tokaisi, että ottaapa tuo tarkkoja kuvia pokkariksi. Älkää siis hämääntykö tuosta oudosta tarkennuksesta kilpparikuvassa, testailin vaan vähän.;)

Ja sitten niihin ystäviin! Tapasin kaksi luokioaikaista ystävääni pitkästä aikaa. Joku tokaisikin aiemmin, etten oikein rajaa elämästäni blogiin muuta pois kuin seurustelu- ja kaverikuviot. Se on totta, tälläkin kertaa ystäväni kulkevat salanimillä Kilppari ja Hemmotatska. Ei vaan, samat Tiia ja Sanna ne ovat kuin kerran täällä aiemminkin. Kertoo muuten paljon, että pystyy pitkänkin ajan jälkeen uskomaan kaikki asiat oikeille ystäville ilman pelkoa tuomitsemisesta.<3

Äh, tylsällä bloggaajallanne on näköjään nykyään aina tuo sama hame päällä. No, takaisin asiaan. Kävimme heti kärkeen tyttöjen kanssa syömässä ja tietysti jäätelöllä. En edes tiennyt, että Tampereen Stockmannilta saa Ben & Jerry´s -jäätelöpalloja ja vielä sellaisissa mauissa, joita ei jäätelöaltaasta Suomessa löydy. Ihanaa! Puistokierroksen jälkeen päädyimme sitten kylläisinä terassille. Nimesin muuten kesän parhaaksi terassijuomaksi Russian Waterin. Kyllä, ihan raakana! Se on sairaan hyvää.

Tähän loppuun on vielä pakko pistää muutama kuva tamperelaisesta nykytaiteesta. En tosin aio kommentoida sitä sanallakaan, menimme puistoon vain kuluttamaan aikaa ja törmäsimme sattumalta tuohon teokseen, joka toi yllättävän monelle meistä mieleen sanan “hedelmöittyminen”. Hyi kamala, en ole kyllä yhtään tämäntyylisen taiteen perään. (Tässä on muuten hyvä rako vetää tuosta kommentistani herne nenään ja sanoa, etten ymmärrä mitään mistään taiteesta!:D)

Nyt kyllä tuntuu kuulkaas vahvasti siltä, että tämä tyttö muuttaa takaisin Tampereelle… Tai Turkuun.