Viikon paras kesäkynsilakka on edelleen Essien Status Symbol. Nimesin tämän jo yhdeksi kevään kauneimmista kynsilakoista, mutta tämäpä on myös kesän kaunein lakka. Tämä täydellinen pinkki tulee säilymään kynsilakkakokoelmissani aikojen loppuun saakka. Aamen. (Kuten toivottavasti huomaatte, opettelen käyttämään pokkariani paremmin, koska pääsen palaamaan järkkärikuviin vasta aikaisintaan ensi viikonlopun jälkeen.)

Viikon paras huijaus on ehdottomasti itseruskettajatestaukseni. Testaukseen saamani St. Tropezin Intensifier eli rusketuksensyventäjä toimii sekä oikean että keinorusketuksen pidentäjänä. Odottelin monta viikkoa ennen kuin uskalsin kokeilla tätä, koska asenteeni itseruskettaviin tai vastaaviin tuotteisiin on ollut hieman nyrpeä. Rohkea kokeilu päättyi kuitenkin hyvin, sillä ohuella kerroksella vartalolle ja kasvoille tämä voide tosiaan syventää rusketuksen väriä. Eikä tämä tuoksu siltä karmealta kissanpissalta! Seuraavaksi aion kokeilla saman merkin itseruskettajaa, jaiks.:)

Viikon paras köllöttelypaikka on meidän riippumatto. Väritykseltään se ei ihan ole makuuni, mutta voi pojat, että siinä on ihana köllötellä. Maton alle varjoon piilotetaan pullo kylmää Vichyä ja syliin otetaan joku hyvä dekkari. Ei voisi kuuma kesäpäivä kivemmin kulua! Tosin yhtä hyvin ne hieman synkemmätkin päivät kuluvat taikamaton syleilyssä.

Viikon paras tupsahdus tapahtui, kun postista tupsahti H&M:n tilaus, jonka sisältöä en pahemmin edes muistanut. Olin nopeana tyttönä ehtinyt klikata itselleni kiilakorkoiset kengät, joissa on puinen pohja ja söpöt hörhelökoristeet jalkapöydän päällä. Hintaakin oli enää alle 20 euroa. Harmi vaan, että H&M tuotti jälleen kerran pettymyksen, kun kokotaulukot ovat muuttuneet. Kyllä, 37 oli auttamatta iso. Voisiko noita kokoja millään yhtenäistää niin, että ne vastaisivat kenkien kesken toisiaan ja myös niin, ettei niitä parin vuoden välein muuteltaisi? Harmittaa.:/