Syyskuvastojen fanaattiset suurkuluttajat varmaankin tunnistivat jo, mistä tässä postauksessa on kyse. Muille kerrottakoon, että loin pikaisen katsauksen H&M:n loppukesän ja alkusyksyn muotiin ja valitsin sieltä suosikkijuttujani. Näissä kuvapankeissa on se hyvä puoli, että kun katsastaa valikoimat etukäteen, osaa varautua jonkun ihanan jutun vaanimiseen ajoissa.

Tuo ensimmäinen kollaasi sisältää perusvaatteita, joista pidän. Kivoja värejä, kauniita leikkauksia ja muuta, mitä jokapäiväisessä pukeutumisessa on kiva käyttää. Mukana ovat myös yhdet kengät ja kangaskassi, joka enteilee hyvää. Itseeni nuo Conscious Collection -mallistojen vaatteet ovat ainakin kolahdelleet.

Seuraava kollaasi enteileekin sitten syksyn ehkä tulevaa muoti-ilmiötä. Metallivärejä löytyy niin kylminä kuin lämpiminäkin eli sekä hopean että kullan ystävät löytävät suosikkinsa. Rohkea pukee ylleen metallia, rohkeampi kahta eri sävyä samaan aikaan. Allekirjoittaneeltakin löytyy kaapista hopeiset farkut, mutta kullansävyisenä en ole vielä metalliväritrendiä ehtinyt testata.

Viimeisenä loin katsauksen asuste- ja korurintamalle. Varsinkin tuo isolla kivilaatalla koristeltu korusarja aiheutti jonkinlaisen sykähdyksen sisimmässäni. Täytyy silti tunnustaa, että jokin noissa feikkilaseissakin viehättää. Ehkä se on tuo hassu vanhanaikaisuus, joka tuo mieleen mummolan.:)