Olipa muuten päivä! Tuli opeteltua hieman Helsingin metrojärjestelmää (koska se tuntui Espanjan ja Lontoon jälkeen vaikealta tällaiselle urpolle). Vietin myös muutaman tunnin bloggaajakollegojen seurassa ja tuli muuten naurettua niin, että poskiin sattuu vieläkin. Reissussa olin laiskasti farkuissa. Ei kyllä innosta yhtään panostaa ulkonäköön, kun viettää aikaa täällä peltojen keskellä. Siksi nämä virallisetkin päivät, joina pitäisi näyttää ihmiseltä, kuluvat turhan usein rentoiluvaatteissa. Koetan parantaa tapani.

toppi – H&M

kengät – H&M

farkut – H&M

vyö – 2nd hand

Täällä maalla, kun tulee otettu aika paljon aurinkoa ja painettua muutenkin ympäriinsä, pidän hiuksiani lähes koko ajan nutturalla. Tämän päivän nutturan nimi on kotoisasta “koirankakkakasa”. En voinut kuvata tuota tämän päivän kampausta edestä, sillä otsassani on nyt kolmatta päivää maailman isoin finni. Hajoilen sitä aina, kun katson peiliin, sillä se on niin iso ja kiiltävä, ettei sen päällä pysy edes peitepuikko. Jos se ei katoa pian, teen siitä oman postauksen!:D

Psst! Aamuisen arvonnan voitti nimimerkki ROlle ja hänelle on lähetetty sähköpostia. Mahtia muuten, että vaikka osallistumiseen olisi riittänyt nopea copy-paste -toiminto, kommenttien seassa oli silti luomuksia, joista kyseistä vaadittua lausetta ei löytynyt!:D Tuhannet kiitokset silti kaikille osallistuneille.