Tittidii, käsissänne on pitkästä aikaa täysiverinen asupostaus kamerakiukutteluineen ja kaikkineen! Tulin eilen Jyväskylään hakemaan tavaraa ja tekemään pakollisen postireissun, joten pitihän minun kehitellä itselleni jonkinlainen postiasu. Kotona olisin turvautunut Marimekon hameeseeni, jota käytän nykyään ihan liikaa, mutta en muistanut pakata sitä mukaan. Piti siis keksiä jotakin muuta ylle. Jotain, missä näytän yhtä hikiseltä ja turvonneelta kuin miksi itseni tunnen!:D Miksi ne kaikista mukavimmat vaatteet ovat aina niitä kaikista epäimartelevimpia?

Nimim. voisin asua noissa farkkushortseissa 24/7!

Asukuvat tuli otettua vaakatasossa, sillä en ole ennen viritellyt tätä kameraa parvekkeelle ja sen pysyminen kapeammalla kyljellä ei ollutkaan ihan itsestään selvää. Pitää kehitellä joku patenttiratkaisu, kun palaan syksymmällä Jyväskylään kuvailemaan. Siihen asti hengailen mahdollisimman paljon vanhempieni luona landella ja tuuletan aiv…pääkoppaani.;)

toppi – H&M

shortsit – H&M (leikattu)

kengät – H&M

Jos tuo överisöpö korvikseni ei näy asukuvista tarpeeksi, tässä olisi vielä lähikuva siitä. Ihankumma-nimistä kierrätyskorunettiputiikkia pitävä Tuuli Rouhiainen otti minuun yhteyttä ja tahtoi esitellä korujaan, jos kiinnostuisin niistä. Suunnittelin joskus kirjoittavani ihan pienen postaussarjan näistä kierrätysaatetta toteuttavista merkeistä, joilla ei juurikaan ole varaa ostaa itselleen mainostilaa, mutta se jotenkin jäi. Tahdon kuitenkin tukea pienempiäkin merkkejä, joten tutustun mielelläni erilaisiin mallistoihin. Toisaalta tällaisten ihastusten kautta on luontevampaakin kirjoittaa merkeistä, kun on jotakin oikeaa sanottavaa eikä vain merkin kotisivuilta lainattua infoa.

korvis – ihankumma

Minun koruvalintani oli mikrofonikorvis, joka kuuluu Tuhat tuhkimoa -korumallistoon. Korvista myydään yksin eli sen tarkoitus on toimia katseenkiinnittäjänä toisessa korvassa. Siksi näpersin itselleni tuon toispuoleisen kampauksenkin tänään ja arvatkaapa mitä? Joku tuntematon tyttö kysyi kaupungilla, mistä korvikseni on! Se, jos mikä on söpön asusteen tai vaatteen merkki, jos se pistää ihmisen puhumaan jollekin oudolle tyypille kadulla. Ainakin täällä Suomessa.;)