Hyvää huomenta! Kohta istun jo bussissa matkalla Turkuun, mutta sitä ennen ajattelin jakaa hieman kesäteatterifiilistelyä eteille aamulukemiseksi. Eilinen kesäteatterinäytös, josta hiustenvärjäyspostauksessa vähän vinkkasin, oli klassikkoteos Viulunsoittaja katolla. Esitykset alkoivat nyt omaisnäytöksellä ja jatkuvat ainakin elokuulle asti Lempäälässä Birgitan kesäteatterissa. Eräs parhaista ystävistäni esiintyi kyseisessä musikaalipätkässä, joten olihan se pakko nähdä. Edustusasuni oli yllättävän isänmaallinen eli sinivalkoinen.

toppi – H&M

hame – Marimekko

kengät – H&M

En nyt tiedä, saako näistä kuvista yhtään selville tuota värjäystulosta. Tasainen siitä tuli ja harmaa tyvi peittyi hyvin. Ehdin vain kuivata nuo hiukset ennen teatteriesitystä eli ne ovat hieman lytyssä. Tykkään kuitenkin tuollaisista suorista, mutta ei päätä myöten valuvista hiuksista itselläni, vaikken sellaisina niitä juuri pidäkään. Sitten, kun tuo otsis kasvaa vielä enemmän pois, alan kannattaa keskijakausta täyspäiväisesti.

Mutta nyt toivotan ihanaa viikonloppua kaikille kivoille sinne ruudun toiselle puolelle!:)