Ne ainaiset jääkahvit alkavat välillä tökkiä, uskokaa pois. Silloin kannattaa kokeilla hieman toisenlaista kofeiinijuomaa (tapellaanko nyt sitten siitä, lasketaanko tee kofeiinijuomaksi) kylmänä versiona. Jääteetä on helppo valmistaa vaikka vähän isompikin määrä jääkaappiin nautiskelijoita odottelemaan. Normaaliin teehen lisätään vain makeutta, happoa ja jäitä. Tällainen vähän pöllömpikin osaa!:)

Sitruunajäätee

mukillinen kuumaa vettä

teepussi (sitrusmakua mielellään)

teelusikallinen hunajaa

siivu sitruunaa

Hauduta tee paketin ohjeiden mukaan (normaalisti 2-3 minuuttia). Jätä huoneenlämpöön haalenemaan ja kun tee on ruumiinlämpöistä, lisää sekaan hunajaa. Kuumuushan tuhoaa suuren osan hunajan hyvistä ominaisuuksista, joten se kannattaa aina käyttää mielellään sellaisenaan tai lisätä mahdollisimman haaleaan ruokaan/juomaan. Siirrä sitten tee jääkaappiin viilenemään ja kun se on viileähköä, purista sekaan sitruunaa. Nauti jäiden kanssa!

Tätä voi kokeilla valmistaa mielensä mukaan vaikka mistä teelaaduista. Vihreästä teestä ei mielestäni tule kovin hyvää teejuomaa, mutta voihan sitäkin kokeilla. Oman mielen mukaan vaan, niin hyvää tulee. Jokin hiilihapollinen kivennäisvesikin saattaisi kyllä sopia sekaan raikastukseksi.