Tuli sitten eilen poikettua Turkkusseen! Tällä kertaa en käynyt siellä perinteisestä syystä (eli Sallan vuoksi), vaan äitini oli ostanut minulle ja pikkusiskolleni liput kesäteatteriin Samppalinnaan. Oli hän itsekin mukana ja muutama hänen työkaverinsa myös. Jos perjantaista teatterikokemusta ei lasketa, edellisestä laadukkaasta kesäteatterikerrasta olikin jo aikaa, joten odotin innolla Blondi-nimistä pätkää. Vielä, kun sain selville, että musikaaliesitys tulisi perustumaan Legally Blonde -elokuvaan, odotukseni nousivat pilviin.

Elokuvassahan päähenkilöä näyttelee Reese Witherspoon. Suomessa superblondin roolia taas vetää Eeva Vilkkumaa. Nainen ei ollut pöllömpi, mutta kuka muka pystyy keskittymään naisiin, kun esityksessä oli myös Aki Nikk… ei kun siis Sami Uotila. Ja vielä täydellisesti istuva puku päällä, voi lääh! Jos tähän väliin saa esittää toiveita kesäheilan suhteen, niin sellainen komea ja musikaalinen kelpaisi.;)


Ainut miinus muuten niin kivassa päivässä oli sen lämpötila. Lähes 30 asteen helle aiheutti sen, etten voinutkaan pukeutua suunnittelemaani kivaan asukokonaisuuteen, koska olisin hikoillut siinä itseni hengiltä. Ärsyynnyn aina kesäisin siitä, kun asukuvat katoavat blogistani lähes kokonaan. Kaipa se pitää vaan hyväksyä näiden naurettavien korkeiden päivälämpötilojen myötä. Kaipaahan joku muukin jo viileää sadepäivää?