Jahas, tämä onkin sitten taas niitä päiviä, kun oikein mikään ei ota sujuakseen. Palailimme äsken äidin ja pikkusiskon kanssa toteutetulta pikavisiitiltä Citymarketiin Tampereelle. Vierailu ei kestänyt kauaa, mutta sen aikana siskoni ehti päättää haluavansa olla kiinalainen. No, siihen hommaanhan ei tarvittu muuta kuin sormet ja korin kansi.

toppi – G-star

kengät – Spirit

vyö – 2nd hand

Mekoksi muunneltu toppi pääsi tänään käyttöön ensimmäistä kertaa. Tuli vähän vilauteltua noissa kuvissa, mutta muuten se toimi varsin kivasti. Sivuhuomautuksena tahtoisin ilmoittaa vihaavani juurikasvuani, mutta en tasan tee sille mitään näin kesällä ennen kuin on aivan pakko. Ei riitä virta, budjetti eikä energia.

Tahtoisin myös hieman avautua siitä, kuinka huolimaton ihminen voi olla. Käväisin nimittäin eilen Jyväskylässä hakemassa kesätavaraa tänne maalle, kun täällä nyt kolmisen viikkoa täytyy viettää. Nappasin sitten myös järkkärini laturin mukaan, jotta minun ei tarvitse käyttää romupokkariani. No, muuten ihan hyvä, mutta se nappaamani laturi oli Olympuksen eikä Nikonin. Hyvä Iina!:D

Pikavisiitin ostoksista tärkein taisi olla pikkusiskon kenkälaatikko, johon Finski-kissa muutti heti asumaan. Tuo kissa on saanut jostain päähänsä, että jos jossakin lojuu laatikko, pussi tai mikä tahansa asia, jonka sisään voi sukeltaa, sinne myös pitää sukeltaa. Tästä johtuen jouduin toissapäivänä pelastamaan kissan pienestä lahjapussukasta, jonne se oli jäänyt jumiin. Pöhkö mikä pöhkö.:)