Pari viikkoa sitten perjantaina järjestettiin pienet etkot bloggaajille Helsingissä. Paikalle oli kutsuttu pieni porukka, jolla valmistauduimme iltaan. Tarjolla oli makeaa purtavaa ja skumppaa sekä hiusammattilainen, jonka hommana oli puunata meidät iltakuntoon. PR-toimiston tytöt esittelivät uusia tuotteita ja kampaaja näytti, kuinka niistä otetaan kaikki hyöty irti. Eräs kuivashampoo vei sydämeni, mutta palaan siihen myöhemmin, kun saan purkin käsiini. Olen nimittäin menettänyt niitä jo kaksi!


Ensimmäisenä käsittelyyn istahti Jonna, joka esitteli meillä huikean tyvikasvunsa. Jonna kasvattaa sinnikkäästi omaa väriään ja hän sai myös minut harkitsemaan samaa. Olen silti liian kärsimätön tuohon touhuun, joten jatkan kampaajakierteessäni. Tuli muuten mieleen, että kulutan Jonnan sohvaa nykyään sen verran usein, että pitäisi varmaan muuttaa Helsinkiin.

Myös Nina sai Taavin käsistä itselleen ihanat kiharat. Teemulla tasattiin otsis, mutta siitä operaatiosta ei valitettavasti ole nyt kuvia. Ehkä se henkilökohtainen kuvaaja ei ole sittenkään huono asia, sillä itse ei räpsi koskaan tarpeeksi kuvia näistä tapahtumista.


Illan merkki oli siis TRESemmé. Tutustuin heidän tuotteisiinsa juurikin blogini kautta, kun sain joskus jättipurnukat shampoota ja hoitoainetta kokeiluun. Tätä merkkiähän myytiin aluksi kampaamoissa, mutta se levitettiin marketteihin myös meidän tavallisten tallaajien saataville. Kieltämättä nämä tuotteet ovat kyllä markettituotteiden aatelia.

Illan ainut miinus oli se, että tutustuimme TRESemmén mahtaviin muotoiluvälineisiin, mutta arvatkaapa mitä? Niitäpä ei tietenkään myydä Suomessa! Jos siis joku kyseisen merkin edustaja lukee tätä, niin kyllä me tahtoisimme hinta-laatu-suhteeltaan hyviä muotoilulaitteitä tänne Suomeen!:D

Lopussa meno alkoikin olla jo vähän riehakkaampaa, kun kuvaterroristi-Teemu pomppi kameran edessä ja Jonna törmäsi lasioveen. Pahoittelen Jonna, oli pakko kertoa!:D Vaalin tuota hetkeä mielessäni ikuisesti. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan, vaan PR-toimiston tilat vaan sattuivat olevaan hieman hämäävät. Ilta oli kyllä kerrassaan ihana! Juttelimme kaikesta maan ja taivaan välillä kuin mitkäkin bestikset. Kiva, kun löytää koko ajan lisää samanhenkisiä ihmisiä kuin mitä itse on.

Illan kampaukseni oli lettinuttura. En osaa millään pitää kesäisin hiuksiani auki, joten uudet kampausideat ovat varsin tervetulleita. Yleensä päässäni keikkuu helteillä sellainen ponnarista taitettu nuttura, mutta miksipä sitä ei letittäisi hiuksia hieman useammin. Se oli nimittäin varsin mukavaa vaihtelua.