Terveisiä sateisesta Tukholmasta! Vaikka kesähelteillä ei ehkä tulisi mieleen pukea ylleen täyspitkiä housuja, illat ovat kuitenkin viileitä ja välillä on ihania sadepäiviäkin. Ikuinen farkkutyttö ei hylkää suosikkihousujaan koskaan. Valitsin farkkukokoelmistani teille suosikkifarkkujani ja esittelen nämä vaatekaappini helmet nyt yksitellen tässä samaisessa postauksessa. Toivottavasti vastaan tulee myös uusia tuttavuuksia, joita en ole vielä hehkuttanut ihan loppuun täällä.

Sain joskus hävettävän pitkän aikaan sitten valita itselleni farkut erään bloggaajatapahtuman myötä. Nappasin paniikissa ensimmäiset sovittamani farkut ja masennuin tyystin siitä, että nämä ovat kokoa isommat kuin farkkuni normaalisti. Inhosin farkkuja alkuun, koska luulin lihoneeni kokoa isommaksi. Myöhemmin selvisi, että farkkujen mitoitus olikin vähän erilainen ja farkut pääsivät kunnolla käyttöön. Olisin kyllä mieluusti ottanut nämä parikymmentä senttiä lyhyempinä, mutta tykkään näistä silti todella paljon. Liian pitkät puntit kun voi kätevästi taittaa, varsinkin tällaisissa suorapunttisissa farkuissa. Sininen värikin on vaan  jotenkin oikea.

farkut – Vero Moda

Sain myös vihdoinkin ihastusfarkkuni oikeassa koossa.  Tilasin ne alunperin normaalissa koossani, mutta tuttuun H&M:n tapaan se pienempi koko oli parempi. Nämä 70-lukua henkivät hippifarkut ihastuttavat päivästä toiseen täydellisissä punteillaan ja hyvällä istuvuudella. Pakko tosin  tunnustaa, että jokin vimma ajaa minua saksien luokse. Haluan puhkoa noista polvet, estäkää minua!

farkut – H&M

Tein blogini alkutaipaleilla yhteistyötä suomalaisen Panic in Paradise -verkkokaupan kanssa, joten suurin osa farkkuhyllyni antimista on kyseistä merkkiä. Panicin farkut ovat vähän erikoisempia, vaikka muutama klassinenkin malli löytyy valikoimista. Ehdottomat suosikkifarkkuni Panicilta ovat mustat pillit, joissa on mustia nahkapaikkoja. Ihastuin näihin heti saatuani nämä. Nämä Avedon-nimiset farkut olettekin saattaneet nähdä ihan muutamaan kertaa blogissa, elän näissä suunnilleen syyskuusta maaliskuuhun!:D

farkut – Panic in Paradise

Näistä suosikeistani melkeinpä suosikeimmat farkut ovat erään stailaustehtävän kautta saadut italialaiset pillifarkut. Tilaan nämä melko varmasti myös vaaleina ja kulutettuina, sillä vaaleita farkkuja en omista kuin muutamat. Kuitenkin, nämä pepunkohotusefektillä siunatut farkut, joita myy Suomessa Fashionstore.fi, tuntuvat ja näyttävät niin kivoilta, että näistä saa lähes poikkeuksetta kehuja. Lisäksi nämä ovat ehkä ainoat pillit, joita tykkään pitää puntit käärittyinä. Rakastan.

farkut – Liu Jo Jeans

Tutustuin vasta vähän aikaan sitten farkkumerkkiin nimeltä MET Jeans, kun eräs verkkokauppa lähetti minulle farkut kyseisen merkin mallistosta.  Liu Jo Jeans -merkin tapaan tämäkin on italialainen farkkumerkki, joka luottaa istuviin farkkumalleihin ja Swarovski-kivikoristeluihin. Nämä ovat ihan täydelliset bilefarkut, sillä tässä mallissa voi vähän vilautella vaikkapa räikeänpinkkejä alushousujaan. Minä en sellaiseen uskaltanut lähteä, vaan jätin näkyviin ihoa. Isoimmat plussat nämä farkut saavat pehmeästä materiaalistaan. Ja näitähän myy siis Disturb.fi-verkkokauppa.

farkut – MET Jeans

Erään kamppiksen myötä sain itselleni Anna Abreun ja Coca-Cola Lightin yhteistyössä syntyneet farkut. Niitä myytiin hetken ajan Vila-myymälöissä, mutta farkut loppuivat kuulemma nopeasti. Enkä ihmettele yhtään. En odottanut näiltä farkuilta sen kummempia, mutta farkut osoittautuivat täydellisisksi “rumapäiväpelastusfarkuiksi”. Oli olo kuinka kökkö tahansa, näissä farkuissa peilikuva miellyttää aina.:)

farkut – Anna Abreu for Vila

Ostin nämä boyfriendit jo viime keväänä, mutta olen vasta nyt tajunnut, kuinka paljon niistä todella tykkään. Farkuissa on kohdallaan sekä väri ja malli että kulutus ja fiilis. Ei lisättävää, tykkään vaan näistä kuin Pertti puurosta.

farkut – H&M

Näiden lisäksi rakastan yli kaiken ainakin eräitä harmaita farkkuja sekä toisia mustia ja kiiltäviä yksilöitä, joita käytin lopputalvesta aivan liikaa. Jos joku miettii, kuinka paljon farkkuja omistan, kun jo pelkistä suosikkifarkuistani tuli tällainen lista, vastaus on uskomattoman paljon. Monia kymmeniä, kaikilla mahdollisilla pituuksilla ja kulutuksilla sekä lähes kaikissa sateenkaaren väreissä. Rakastan farkkuja! Nyt, kun olen paljastanut rakkaimpani teille, tahtoisin kuulla, millaiset ovat teidän suosikkifarkkunne?