lumene summer

Sain eräältä lukijaltani pyynnön, että seuraavan kosmetiikkapaketin saapuessa tekisin tuotteista testimeikkipostauksen. Idea kuulosti niin kivalta ja helpolta, että päätin suostua. Olen tehnyt niin pari kertaa aiemminkin ja nyt, kun Lumene lähetti tuotteita testiin, valitsin niistä kivoimmat meikkipostaukseen. Nyt olisi siis luvassa ihanan lomamatkani innoittamana trooppinen kesämeikki Lumenen tuotteilla, olkaapa hyvät!:)

meikkiin yhteensopivat kynnet

Saamani paketti sisälsi värikkäitä meikkejä, joten päätin heti, että mätsäisin kynteni silmämeikkiini. Kaikki eivät tosin ehkä tahdo lakata kynsiään monella eri värillä, joten tähän meikkiin voi valita joko vaaleanpunaiset (sävy Sweetie) tai kimaltavat turkoosit (sävy Live it up) kynnet. Minä tosin olin ihan kaheli ja värjäsin kynteni neljällä eri värillä, kuvatodisteet löytyvät tästä postauksesta.

lumenen meikki moumou

Olisi todella kiva, kun luomiväripaletteihin, siis sellaisiin, joissa on useampi kuin yksi sävy, laitettaisiin mukaan ehdotus siitä, mihin kohtaan silmää mitäkin väriä kannattaa sutia. Nyt jouduin improvisoimaan meikin itse. Väritin yläluomen vaaleanpunaisella ja ylärajauksen tein ruskeanharmaalla. Alaluomet rajasin turkoosilla silmäkulman yli. Eli tästä syntyi hieman kissarajauksen tyylinen meikki, mutta tässä meikissä alarajaus on se, mikä jatkuu “silmän yli”. Meikin pohjustin Ihon Sävyn Heleyttäjällä sävyssä Honey Glow. Mistään muusta tuotteesta ei ole pahaa sanottavaa, mutta luomiväripaletissa vain turkoosissa värissä oli minun makuuni tarpeeksi pigmenttiä, joten sitä lisää, kiitos!:)