rantameikki moumou

Nyt ollaan asian ytimessä!  Rantameikkipostaus rantalomalta, kyllä vaan. Pääsin mukaan Indiedaysin ja Sokoksen Kauneuden verkkokaupan yhteistyökampanjaan, jossa minulle ja kahdelle muulle bloggaajalle loihdittiin uudet meikkityylit .Minun kohdalleni osui sitten ns. rantatsirpulameikki. Saattoi johtua tuosta huivista, jota pidin viikon putkeen tyvikasvukauhuissani. Meikkini tehtiin kokonaan Lumenen tuotteilla. En olekaan kyseistä merkkiä hirveästi käyttänyt lukuun ottamatta aikanaan testiin saamiani maailman parhaita voideluomivärejä, jotka viimeisimmän testini mukaan kestävät luomilla 10 tuntia(!) pakkautumatta luomivakoon tai haalistumatta sävyltään.

Vaikka tuo minulle loihditun meikin meikkipohja ja silmämeikki ovat arvosteluasteikollani lähellä jumalaista, pidin meikissäni erityisesti luonnollisista huulista. Ihana nudehuulikiilto on sävyä Wild Rose 21 ja kaikkien meikissäni käytettyjen kosmetiikkatuotteiden lailla sekin löytyy Kauneuden verkkokaupasta. Linkkailen nuo muutkin meikkiini käytetyt tuotteet, jotta niitä on helppo päästä halutessaan tutkimaan.

sokos lumene meikkisessio

sokos lumene meikkipohja

Meikkipohjani tehtiin Ultra Smooth -meikkivoiteen sävyllä 3. Se kiinnitettiin irtopuuterilla ja pronssista hehkua poskipäille luotiin Arctic Sun -aurinkopuuterilla sävyssä 3, joka on tosin kai vasta tulossa nettikauppaan. Kehuin meikkipohjan ihan taivaisiin, sillä itse en käytä puuteria kuin luomien pohjustamiseen. Sen käyttö ei ole minulle siis alkuunkaan tuttua, joten tasainen ja mattapintainen meikkipohja pääsi yllättämään täydellisyydellään. Pitäisi ehkä ihan tosissaan alkaa päivittää näitä teininä opeteltuja meikkikikkoja vastaamaan nykyistä nassutilannettani.;)

sokos lumene luomet 2

sokos lumene luomet

Silmämeikkiin, jonka pääosassa olivat kultaa ja haaleaa pronssia hohtavat luomet, käytettiin Arctic Duet -luomiväriä sävyssä 28. Luomivärin päälle piirrettiin kynällä rajaukset, siihen hommaan käytettiin pähkinänruskeaa Arctic Definiton -meikkikynää. Ripsiin sudittiin mustaa “mustikkamascaraa” eli Blueberry Volume Mascaraa. Lopulta kulmat väritettiin Arctic Definition -kulmavärillä sävyssä 2. Oma suosikkijuttuni silmämeikissä oli osittainen ylärajaus. Rajaan lähes poikkeuksetta silmäni aina sisänurkkaan asti, mutta tällainen yläluomen puolivälistä lähteävä rajaus on kyllä paljon raikkaampi vaihtoehto!

moumou ja jonna

Jonnan kanssa oli vielä pakko käydä kameran edessä kahdestaan. Koetan kerätä tästä blogiajanjasosta mahdollisimman paljon kivoja kuvia muistoksi, jotta voi sitten kiikkustuolissa katsella, kun joskus oli kivaa. Nuo Jonnan huulet ovat muuten tuossa kuvassa ihanan herkulliset!:) Jos huulimeikkiohjeet kiinnostavat enemmän, aiheesta löytyy myös Indiedaysin postaus täältä. Punahuulitutoriaalin yhteydessä on kilpailu, jossa palkintoina on yksi 200 euron lahjakortti Sokoksen Kauneuden verkkokauppaan sekä kolme Kylie Minoguen Pink Sparkle -tuoksupakkausta. Jos siis kosmetiikka kiehtoo, äkkiä osallistumaan!

moumou valmis

(meikki Susanna Suhonen, kuvat Jim Bergström)