Garnierin kampanjaan, josta alkuviikolla kerroin, kuului vielä yksi pikkuinen juttu. Nimittäin se odottamani kampaajakäynti. Sen jälkeen, kun olin värjännyt hiukseni kotona, marssin kampaajan käsiin ja minulle saksittiin uusi tyyli tukkaan. Säästin monta kymppiä, kun värjäsin hiukseni itse ja otin vain leikkauksen. Olen kikkaillut näin ennenkin, kun rahat ovat olleet tiukilla. Välillä kuitenkin sorrun hemmottelemaan itseäni ja ostan sekä leikkauksen että värjäyksen kampaajalta. Se on sitä arjen luksusta parhaimmillaan.

pinkki1

pinkki2

haaremihousut – H&M

toppi – H&M

kengät – H&M

Päivän asut housut ovat yhdet mukavimmista, jotka omistan. Ainut vika niissä on pituus, koska tällaisena lyhkäisenä tahtoisin niiden loppuvan heti polven alle, mutta mukavuus kompensoi ulkonäköpuutteet. Harvemmin jaksan edes miettiä joitakin housujen optimaalisia pituuksia, mutta näissä housuissa mietin sitä jostakin syystä aina. Housujen kaveriksi tahdoin värejä ja niitä olikin asussa mukana pinkkinä sekä paidan että kenkien muodossa. Lisäksi värejä löytyi myös kesäsistä kynsistäni, joihin testailin Lumenen lähettämäni kynsilakkoja. Joskus sitä vaan tekee mieli vetää kunnon väriöverit!:)

Mielestäni uudesta tukasta tuli varsin kiva. Otsiksen saa leikattua niin nopeasti takaisin, että päätin koettaa elämää ilman sitä. Leikkautin siis hiuksiani niin, että nyt omistan tavallaan sivuotsiksen. Tämä hiusmalli mahdollistaa myös hiusten kasvattamisen, kun otsatukkaa ei tarvitse olla tasaamassa koko ajan. Isot kiitokset siis jälleen Torikeskukseen Hiusstudio Liven ihanalle Millalle, joka vielä kiltisti kiharsi hiukseni leikkauksen päätteeksi!<3 (Ja joo, se on sämpyläjauhoa tuossa käsivarressa, krhm…)

sateenkaarikynnet

Ai niin. Olen tässä innostuksissani naputellut postauksia valmiiksi ja niitä riittää ensi viikolle asti! Espanja-juttujen lisäksi tarjolla tulee olemaan siis ns. normaalejakin postauksia. Varsinkin meikkijuttujen ystäviä hemmotellaan ensi viikolla. Uskaltauduin nimittäin kokeilemaan varsin värikästä silmämeikkiä!:)