Aamuisen puhelinarvoituksen ratkaisu tulee tässä. Ilmaiskoodillani tilaamani kuoret valitsin siksi, etten halunnut mitään liian yksinkertaista. Keväällä rakastan värejä erityisen paljon, joten siksi tämä kuorivaihtoehto miellytti erityisen paljon. Tein kiinnityksen ohessa pienen tutoriaalin näiden kuoritarrojen käytöstä. Jos minä pystyin siihen, kuka tahansa pystyy. Katsokaa vaikka!

Ensimmäiseksi putsataan puhelin rasvatahroista. Sitten irrotetaan ensimmäinen tarra arkista…

designskin 1

… ja kiinnitetään se hitaasti puhelimeen. Ettei väliin jäisi ilmakuplia, tarraa silitetään keskeltä sivuille. Ilmakuplia ei tosin näissä tarroissa pitäisi materiaalin vuoksi juurikaan jäädä.

designskin 2

Kun toinen puoli on valmis, aletaan työstää toista. Eli taas tarra irti ja paikalleen.

designskin 3

Ollaan sitten tarkkoina, että ne tärkeät näppäimet, kamerat ja muut osuvat tarrojen reikien kohdille.

designskin 4

Varsinkin isojen tarrojen kohdalla kannattaa painaa hieman kovempaa ja silitellä tarraa kiinni. Huolellisuus on valttia myös reunojen kanssa.

designskin 5

Kun tarra-arkissa on jäljellä enää reunat ja reikiä peittäneet pikkutarrat, olet valmis.

designskin 6

Tässä vielä valmis puhelin edestä…

designskin puhelin

… ja takaa! Ja tämä puhelinhan on siis Angry Birds -pelihaasteen (läpi meni, vihdoinkin) mukana saamani Nokia C7. Eikös tullutkin söpö?:)

designskin nokia c7

Valmis! Helppoa, nopeaa ja edullista. Nämä kuoret voi nimittäin irroittaa ja kiinnittää uudelleen. Malleja on tarjolla satoja ja omatkin kuoret voi halutessaan teettää, jos on joku kiva kuva mielessä. Kuoria saa myös mp3-soittimiin ja tietokoneisiin. Harmi, ettei omaan 11-tuumaiseen Airiini ollut kuoria, mutta muut Macin ja muiden merkkien koneet voi kyllä tarroittaa mielensä mukaan. Niin ja jääkaapinkin! Jos siis kaipaat vaihtelua elektroniikkasi ulkonäköön, tutustu DesignSkins.fi-sivustoon!