Viikon paras hiusmoka on jumalaton juurikasvu. Pääsen korjaamaan asian vasta liian pitkän ajan päästä erään kamppiksen vuoksi. Uskotte ehkä, kuinka kärsin tästä väri-ilmiöstä! Kuvatodisteen halusin laittaa tänne siksi, että tässäkin kunnossa rakas isäni väittää pokerinaamalla, ettei hiusten tyvikasvua edes huomaa. Eipä niin! Pölyinen, rasvainen ja ylikasvanut tukkani, olkaapa hyvät. Teitä on varoitettu.

tyvikasvu

Viikon paras sohvatyynytuttavuus on Hañhi Designin lähettämä suloistus. Pipo vilahtikin jo asukuvissa, mutta saamassani paketissa oli muutakin. Tämä Circus-kuosinen tyyny nimittäin sopii sohvani väritykseen aivan täysin. Välillä ne höyhen- ja ruusutyynyt tökkivät ja silloin kaivataan tällaista skarpimpaa kaveria sohvaa vahtimaan. Jos ikinä opin käyttämään ompelukonettani, teen tuonne nettikauppaan hurjan kangastilauksen.:)

hanhi design tyyny

Viikon paras ärsytys koskee lehtiä ja kuvastoja. Olisi kamalan kiva, jos lehtiä ei muovitettaisi, jolloin ne voisi halutessaan viskata suoraan paperikeräykseen ilman muovien kanssa taistelua. Ei näitä lehtiä voi oikein peruakaan, kun välillä kuvastoja haluaa selailla ja välillä ei. Naistenlehdet taas ovat muoveissa satunnaisesti, kun mukana tulee esim. jokin tuotenäyte. Välillä näköjään nämä pienetkin jutut saavat sappinesteet kiehumaan.

ellos muoveissa

Viikon paras kiipeilijä on meidän Finski-kissa. Verhot saavat kyytiä, kun katti kipuaa kattoon. Sitä ei ehdi estää pirullakaan, sillä heti, kun näköpiiriin ilmestyy ihminen, kisu hyppää alas ja katoaa. Onneksi verhot ovat sellaista materiaalia, että ne kestävät eivätkä mene pilalle. Joku sähköaita niiden taakse pitäisi ehkä virittää, jotta kisu oppisi tavoille!:D

kissa verhoissa

Viikon paras eko(mpi)tuote on Vuokkosten kuukautissuoja. Koska en ole uskaltanut vielä kokeilla kuukuppia ja näitä kuitenkin tarvitsee välillä, ostin testiin kompostoituvia versioita pikkuhousunsuojista sekä terveyssiteistä. Pienin askelin, pienin askein. Kyllä minä sen kuukupin vielä hankin.

kompostoituvat kuuakutissuojat

Viikon paras yllätys oli postista tupsahtanut kirjalahja. Paketissa ei lukenut lähettäjää eikä ollut saatelappua. Otan tämän loppuviikosta junakirjaksi ja jos pidän kirjasta, voin kirjoittaa siitä vaikka kirjaesittelyn tänne. Sellaisia en olekaan tainnut tehdä koskaan, vaikka luen hurjasti.

kirjalahja

Viikon paras loma on miniloma Jonnan luona Helsingissä. Lähden sinne tänään illalla ja palaan myöhään perjantaina. Viikonlopuksikin on yllättävän paljon ohjelmaa, mutta kivaa sellaista. Ihana, kun kohta on kesä, mutta kesäfiilis alkoikin jo nyt!:)